Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej - luxusní kosmetika SEBASTIAN PROFESSIONAL WELLA Kadeřnické služby Kosmetické služby

Masáže klasické, medové, lávovými kameny, thajské - masáže nohou a chodidel - balneo zábaly, tělový peeling - Dornova terapie - Breussova masáž

Bazar, zastavárna: - výkup, prodej zlata, stříbra, zlomků, elektronika, domácí potřeby, mobilní telefony, kola, PC, NTB.

Působnost v oblasti reklamních předmětů. - potisky - tamponový tisk - gravírování - reklamní předměty, polepy aut, reklamní cedule - velkoplošný tisk - strojové vyšívání textílií

Ofsetový tisk: - kompletní polygrafie do formátu B2 Výroba: - tisk propagační materiály, barevné katalogy, knihy, letáky, firemní tiskopisy, vizitky - knižní zpracování lepenou vazbou V2, šitou V1, vysekávání, skládání, rýlování - velkoplošný tisk.

Ekologické poradenství. Poradenství v oblasti ekologie, životního prostřed a veřejné zeleně.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební, společenské, plesové šaty -pánské obleky -oděvy pro družičky -doplňky pro nevěsty.

Realitní společnost. Prodej, pronájem, koupě: - byty - domy - pozemky - komerční objekty

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika. Celní deklarace. Skladování: - sklad, volný oběh, celní sklad, daňový sklad - distribuce - silniční, letecká, vodní, železniční přeprava. Prodej řetězů: - válečkové, pouzdrové, gallové, fleyberové, speciální.

Obchodní centrum Olomouc. Pronájem: -kanceláře.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ochrana majetku a osob - ostrahu objektů ( ostraha - průmyslové, stavební plochy a stroje, logistické areály, administrativní budovy, atd. ) - recepční a informační služba - zajištění instalace elektronických zabezpečovacích systémů ( EPS, EZS, kamerové systémy ) - správu a údržbu nemovitostí ( úklidový ...

Zprostředkování kontaktů pro: - firmy - cestovní agentury.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis a poradenství - počítačové sítě a komponenty - satelitní komplety, satelitní technika a servis.

Výkup železa. Výkup barevných kovů. Likvidace autovraků. Výkup autobaterii.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Architektonické, urbanistické studie a návrhy. Projektová dokumentace: - rodinné a bytové domy - interiéry - komerční objekty - veřejné prostory. Jestli se vám zdá odborník drahý, počkejte kolik vás bude stát amatér.

Reklamní agentura: - reklama, tisk, výroba, prodej, reklamní práce - výroba razítek - kopírovací centrum - tonery - výroba webových stránek.

Prodej - řezačky vizitek - plotry - termolisy - svářečky bannerů - sublimace Prodej - spotřební material 3M Prodej - stroje, zařízení a spotřebního materiálu na výrobu reklamy Prodej - externí napájení tiskáren