Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bezpečnostní agentura ELSI-NERO Projekce, dodávka, instalace, servis: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární systémy (EPS) - kamerové systémy (CCTV) - střežící a záznamové videosystémy - přístupové systémy (kontrola docházky) - autoalarmy. Bezpečnostní agentura: - provoz PCO + zásahová jednotka - ...

Svatební katalog, internetový portál: - svatební šaty - svatby na klíč - spodní prádlo - prsteny, šperky - svatební fotografie - svatební hostiny - svatební fotografie.

Kosmetické služby: - ošetření pleti - povrchové, hluboké čištění - masáž - séra - masky - depilace - trvalá na řasy - laserové ošetření. Prodej kosmetiky: - kosmetické přípravky značky Janssen.

Stavební práce: - výkopové práce - demolice - úuklidové práce.

Úklidové služby: - úklid domácnosti - hodinový manžel - čištění vozidel - výměna autoskel.

Vývoj software na zakázku, poradenství v oblasti IT služeb

Zemní práce: - povrchové práce - výkopové práce - částečná demolice. Kontejnerová doprava: - odvoz, likvidace odpadů.

Prádelna: - praní, mandlování a žehlení.

Studio Sante: - masáže - péče o tělo - zábaly, formování postavy, lymfoven

Bezriziková alternativní liposukce ultrazvukovým přístrojem VaCaVite prestige, lymfatické masáže

Kadeřnictví - studio Daniela. Prodlužování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika.

Programy: - pediatrie - ORL - endoskopie - stomatologie - chirurgie - psychiatrie - alternativní léčba - masáže - kosmetika a tvarování těla - laser Polomar - prodlužování řas.

Architektonická kancelář. Projekce: - rodinné, bytové domy - hptely a restaurace - administrativní budovy - polyfunkční domy - mateřské a základní školy - stavby pro sport - průmyslové, občanské stavby - urbanismus - inženýrská činnost.

Tetovací studio: - piercing. - překrývací tetování. - cover-up. - korektury - originální tetování - poradenství.

Fotografické služby: - zhotovení digitální fotografie z kamer a fotoaparátů - fotografie na doklady (všechny formáty do 5 minut nebo hodiny) - zhotovení plnobarevné vizitky - skenování fotografií.

Nehty profesional: - akrylový systém - depilace, vosky - fólie na nehty - gilotiny - kosmetické kufry - lepidla - lupy, osvětlení - olejíčky na nehty - nehtové šablony.

Kadeřnické služby, prodlužování vlasů, řešení problematických lysin, Brazilský keratin.

Centrální půjčovna. Online překladač vět.

Zastavárna: Výkup a prodej použitého zboží.

Kosmetické a regenerační studio: -originální péče o pleť ajurvédskou bylinnou kosmetikou - laserová terapie pleti - konturování postavy - lymfodrenáž. Klasické kosmetické služby: -depilace -trvalá na řasy -parafínové zábaly rukou -mikromasáž očního okolí -kosmetika -poradenství.

Kosmetické a masážní studio Čínská medicína Kosmetika Floating Masáže

Kosmetické studio. Permanentní make-up. Rekvalifikační kurzy kosmetiky a permanentního make-upu s akreditací MŠMT.

Prodej, montáž: - indoorový a outdoorový led display. Pronájem: - již umístěných reklamních panelů.

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...