Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetický salon: - čištění pleti - másž obličeje, krku - přikládaní masek - kompletní ošetření pleti. Prodej kosmetiky Juvena a Artdeco, Christina.

Návrh, realizace, servis: -rozsáhlé datové a telekomunikační sítě -optické sítě -strukturované kabelážní systémy. (dříve Metropolitní síť Olomouc a.s)

Úprava srsti psů všech plemen a kříženců. Provozovna - Lipník nad Bečvou, Olomouc.

Vývoj a výroba software na míru: - e-learning - databázové aplikace. Prodej a poradenství: - počítačové systémy - grafika - hardware - sestavíme a zapojíme Váš počítač v oblasti sítí WAN/LAN.

Výroba a dodávky telekomunikační techniky. Výstavby místních telefonních sítí a optických tras.

Sports Kotelna: - restaurace - pizza - salonek-nekuřácká restaurace - bowling - squash - badminton - solárium - fitness - sauna - spotoviště.

Konzultační a softwarová společnost: -vývoj aplikací na zakázku -konzultace, návrhy informačních systémů -vypracování analýzy problému, příprava podkladů pro vývojové týmy -vedení projektů -služby systémové integrace -poskytování technické podpory a školení -provedení migrace dat -pořízení dat. Působíme v oblasti ...

Knižní nakladatelství: -jazykovědné publikace. Dovoz, distribuce: -odborné jazykové publikace a slovníky.

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitostí - bytů - družstevních bytů - podnikových domů - rekreačních objektů - pozemky, zahrady - objekty k podnikání - komerčních objektů - chaty, chalupy.

Akreditované kvalifikační kurzy vizážistiky a barevné typologie. Vizážistické a stylistické poradenství. Barevná typologie. Rekvalifikační kurz - oboru kosmetických služeb.

Zavádění cloudových řešení ve firmách. Vývoj optimalizovaných aplikací pro obchodní zástupce, manažery a všechny zaměstnance pracující v terénu. Produkty jsou propojeny s informačním systémem podniku a stávají se výkonným pracovním nástrojem. Všechny služby jsou realizovány s důrazem na jednoduchost, funkčnost, kompatibilitu a propojení ...

Zpracování průzkumu energetické náročnosti. Pronájem nebytových prostor. Pronájem chaty.

Provozování pánského a dámského kadeřnictví

Prádelna, čistírna. Služby: - praní, čištění prádla, peří - chemické čištění oděvů - mandlování, žehlení - šití péřových polštářů a dek. Půjčovna, pronájem: - pracovní oděvy - nemocniční prádlo.

Služby: - solárium - manikůra. Prodej: - solární kosmetika - výživa na nehty.

Bezpečnostní agentura. Napojení, provozování: - pult centrální ochrany. Prodej, projekce, servis, montáž: - bezpečnostní technika - elektrická zabezpečovací signalizace. Služby: - přeprava hotovosti, cenin, peněz.

Realitní činnost. Inženýring, projektování. Zemní práce. Autodoprava. Recyklace.

Služby: - masáže - masky - omlazovací kůry pleti - myostimulátor - bioptronová lampa (terapie) - Redor - úpravy obočí, barvení - španělská kosmetika.

POR Přerov: - projektová činnost - energetické audity - instalatérské práce - energetické štítky budov - průkaz energetické náročnosti budov. Zemní a stavební práce. Bazénové technologie.

Realitní kancelář: - bytové, nebytové prostory - pozemky.