Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pánské a dámské kadeřnictví. Manikůra, pedikůra. Masáže, saunování v infrasauně a aromaterapii. Biolampa. Kosmetický laser.

Fotografické studio. Zhotovení, výroba, tvorba: - fotografie - foto ateliér - foto (svatební, rodinné, upomínkové, na průkaz, reportážní, modelingové). Maloobchod, prodej, sběrna: - filmy - vyvolávání.

Design studio. Návrh a realizace interiérů a exteriérů.

Fotoatelier Flashfoto: - svatební foto - průkazové foto - produktové fotografie - reklamní foto - potisk triček, hrnků - zpracování videa - kalendáře - fotoknihy.

Jazykové kurzy: - anglický, něměcký, ruský, španělský, francouzský a čínský jazyk, možnost dalších dle dohody - pro děti i dospělé - individuální a firemní výuka - veřejnostní kurzy. Tlumočnické a překladatelské služby: - překlady a tlumočení do/z 52 jazyků - cokoliv - další firemní vzdělávání - osobnostní a komunikační ...

Kosmetické služby: - ošetření pleti - masáž obličeje - depilace - kůry, masky.

Tiskárna: - potisk textilu - jednobarevný potisk - potisk pro školy, mateřské školy - fotky na trička, hrnky.

Studio Áčko: - suchá pedikúra, manikúra.

Kosmetické služby: - masáže obličeje, dekoltu - trvalá na řasy - barvení řas, obočí - alignátové masky - laserové ošetření pleti.

Chovatelská stanice psů. Salón pro psy. Služby: - stříhání, trimování, koupání a vyčesávání pejsků - stříhání drápků, odstranění chloupků z oušek - čištění análních žláz.

Reklamní agentura, venkovní reklama, billboardy, navigační systémy, informační systémy, inzerce, reklamní kampaně, politický marketing, tisk, tiskoviny.

Kadeřnické služby, kadeřnictví.

Celulitidní studio: - odstranění pomerančové kůže - vyhlazování vrásek - zábaly, epilace - manikůra, pedikůra - masáže nohou - solární studio.

Poskytování, prodej: - hardware - hotové programy - programy na zakázku - programování, programátorství - kontrola vstupu docházky - kontrola přístupu na PC - snímače otisků prstu.

Grafická a webdesignová agentura: - služby v oblasti grafiky, designu, webdesignu a reklamy - tvorba internetových stránek, grafické návrhy tiskovin, reklamní bannery a desítky dalších služeb a produktů.

Sídlo firmy: -U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Tvorba, vývoj, zavádění, servis: -informační systémy postavené na ESO 9 Intranet Technologii, komplexně připravené na vstup ČR do EU -software. Určeno pro výrobní a obchodní společnosti. Řeší problematiku řízení a plánování financí, obchodu, marketingu, servisu a logistiky, evidence ...

Služby: -internetové připojení -telekomunikace -pojištění -zhodnocení vkladů -instalace a opravy elektrozařízení

Komplexní služby v oblasti marketingové komunikace: - public relations - reklama - marketing - firemní noviny a časopisy - katalogy, weby.

Zhotovení: - digitální fotografie - fotoatelier - fotografie na doklady - svatební foto - fotokalendáře - tisk fotografií Prodej: - fotopřístroje - značkových fotoaparáty - fotoaparáty.

Služby bezpečnosti, ochrany, ostrahy osob a majetku: - pult centrální ochrany - přeprava hotovosti, chráněných zásilek - montáž elektronických bezpečnostních zařízení - fyzická ochrana objektů, akcí - autoalarmy.