Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Original Barbershop U Borise - tradiční pánské holičství

Poskytujeme připojení k internetu, připojení televize přes internet, pevnou linku přes internet a mobilní služby. Nabízíme širokou škálu ICT služeb pro firmy, školy a další instituce podle individuálních potřeb zákazníků. Připojení k internetu: - optický internet - bezdrátový internet - kabelový internet.

Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Stavební firma JPS Zajišťování stavebních, zemních a výkopových prací. Pokládky dlažeb, stavby na klíč včetně rozpočtových dokumentací. Internetové připojení jesenicko.

Masáže: -relaxační -aromaterapie - masáže s výběrem aromaolejů -rekondiční, sportovní -baňkování -masáž lávovými kameny -Tuina masáž obličeje a hlavy Pedikúra: -klasická s masáží chodidel -odstranění kuřího oka -ošetření zarostlých nehtů pomocí špon.

Služby: - připojení k internetu - televize - VOIP volání

Překladatelské, tlumočnické služby: - polský jazyk.

Maloobchod, autorizovaný prodejce: - fotoaparáty zn. Olympus, Canon, Nikon. Služby: - zhotovení fotografií - fotografování - průkazové foto.

Provozování hotelové budovy v resortu Bohemaland. Pronájem - ubytovací zařízení v Jeseníkách: - rekreační sruby pro 8-10 osob - hotelové apartmány pro 2-4 osoby. V areálu Bohemaland také k dispozici: - fotbalové hřiště - venkovní plavecký bazén 25x11 - tenisové kurty - beachvolejbalové hřiště - pronájem horských čtyřkolek - ...

Výroba, vývoj, distribuce: - ekonomický systému HUNTER.

Schrothův dům, pronájem: - bytové, nebytové prostory, kanceláře.

Informační centrum Jesenicka. Prodej: - suvenýry, upomínkové předměty - mapy, atlasy, pohlednice. Půjčovna: - hole Nordic Walking.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Pronájem profesionální osvětlovací a ozvučovací techniky včetně instalace a obsluhy během hudební produkce. Městské a obecní slavnosti, koncerty, zábavy, firemní večírky, dětské pořady, módní přehlídky i s rozměrným molem a ostaní eventy na klíč. Originální oldies párty ve vybraném stylu, na přání možno i s analogových gramofonů! Pronájem ...

Služby: - masáže. Provozovna: studio ProVitty Šemberova 3 779 00 Olomouc

Renovace, repase kamene Renovace přírodního kamene Renovace dlažeb z umělého kamene Renovace teracových a mramorových podlah Čištění ochrana a impregnace podlah Renovace betonu Broušení a leštění dlažeb Renovace kamenných schodů Krystalizace, leštění mramoru Renovace žulových podlah Renovace pískovce, travertinu aj Leštění betonových ...

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Soudní znalec v BOZP. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Školení, kurzy obsluh přenosných řetězových pil, křovinořezů Bezpečnost práce. Prevence rizik (bezpečnost a ochrana zdraví při práci): - komplexní zajištění BOZP - poradenství - zpracování dokumentace BOZP - školení zaměstnanců - ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Provozování kulturních, kulturně vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování ...