Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Masáže: - klasické, lymfatické, shiatsu, baňkování, lávové kameny, medové, čokoládové, čínská tlaková, havajské, čínská tuina, anticelulitidová ozónová, tradiční thajská, pohybový aparát, tradiční thajská nohy, estetické formování postavy, reflexologie plosky nohy, tantra, smyslná masáž.

Kosmetické služby: - péče o pleť - líčení - barvení obočí a řas. - indická masáž celého těla, hlavy - indickou masáž hlavy - ultrazvuková špachtle. Kosmetické ošetření pleti na vysoké úrovni za použití kosmetických přípravků Alissa Beaute.

Obchodní centrum Alkron 17 provozoven na Masarykově náměstí v Jeseníku v 4 podlažích. Parkování pro 40 vozidel zdarma. Klimatizované prostory, bezbarierový přístup pro všechny provozovny, 2 výtahy.

Vymáhání pohledávek soudní i mimosoudní cestou. Detektivní služby.

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Ostraha a ochrana majetku a osob. Soukromá bezpečnostní agentura. Služby: - prádelna a chemická čistírna (praní a mandlování prádla) - opravy prádla a šatstva - úklidové služby - autodoprava - přeprava menších zásilek, stěhování domácností - prodej: - biometrické přístupové systémy na otisk prstu - navigační software pro ...

Kadeřnictví. Holičství. Kadeřnické služby: - pánské a dětské stříhání - dámské střihy - účesy pro každodenní nošení - společenské a svatební účesy - barvení a melíry - trvalé ondulace.

Kadeřnictví Lena. Kadeřnické služby.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Moravská pohřební služba a krematorium Kanceláře: - v Šumperku na ulici Nerudova a v krematoriu - v Jeseníku v přízemí Schrothova domu - v Červené Vodě v nové smuteční síni.

Realitní kancelář Job: - zprostředkování prodeje (koupě, pronájmu) nemovitosti - jednání s příslušnými katastrálními, stavebními, pozemkovými a případně jinými úřady - prezentaci nemovitostí.

Masérské služby. Aromamasáže. Sportovní a regenerační masáže přírodními oleji. Vodoléčba. Limfodrenáž. Uhličité koupele - suché.

Stavební bytové družstvo. Správa, údržba a pronájem nemovitostí.