Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Penzion, hotel pro psy rodinného typu. Ubytování pro psy: -kapacita 8 psů dle plemene -celoroční provoz. Vytápěné kotce.

PhDr. Kateřina Charvátová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Úklidová firma v Olomouci. Provádí úklid bytů, bytových domů, domácností, firem, kanceláří a staveb.

Knižní vydavatelství v Olomouci. Publikace je možné zakoupit před nakladatelství KMS.

Mgr. Andrea Valová poskytuje psychologické poradenství pro děti i dospělé, krizovou intervenci apod.

Bambino - soukromé jesle: - pro děti od 1 roku do 3 let - příjemné domácí prostředí - přizpůsobení požadavků rodičů - tělesné, rozumové, pracovní činnosti.

Relaxační centrum. Masáže: - klasická švédská masáž - aromaterapeutická - thajská - lymfatická. Manikúra: - parafinové zábaly na ruce - francouzská manikúra - zdobení nehtů - modeláž nehtů. - Pedikúra - Depilace - Solárium.

Úklidová služba v Olomouci. Zajistí pravidelné i generální úklidy, nákupy pro domácnosti. Ruční mytí a čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Sběrna, recyklace Černovír Sběrna: - výkup železa a barevných kovů - výkup železného odpadu. Prodej: - plastové výrobky - zatravňovací dlažba, plotovky, obrubníky. Výměna PB (propan-butanových) lahví.

S manželem se věnujeme svatební fotografii a videu. Fotíme také novorozená miminka, těhotné ženy a rodiny. K dispozici máme mobilní ateliér a technické zázemí i pro filmovou tvorbu (filmová světla, doplňky). Působíme zejména na Olomoucku. V rámci svateb jezdíme po celé Moravě a ČR. Svatby jsme fotili v Brně, Litomyšli aj.

Mgr. Martina Havlíková poskytuje psychologické poradenství.

Bc. Lucie Kubešová poskytuje služby chůvy, hlídání dětí.

Služby: - koučink - supervizor, supervize - poradenství pro rozvoj osobnosti - psychologické poradenství.

z.s. iPoradna pomáhá lidem se zdravotním postižením: - on-line sociální poradenství - dluhové, občanské, psychologické poradenství - sluchové, zrakové a tělesné postižení - e-linka (linka důvěry). Pořádání kurzů pro osoby se zdravotním postižením: - anglický a německý jazyk pro začátečníky - základy obsluhy osobního počítače - ...

Personální agentura. Vyhledávání a výběr zaměstnanců na HPP: - z vlastní rozsáhlé personální databáze - pomocí vlastní personální inzerce - interní výběr.

Bytová výstavba Provozování čerpacích stanic Pronájem nemovitostí

Realitní kancelář. Kompletní služby v oblasti realit. Prodej z insolvenčního řízení. Zprostředkování - prodej, pronájem: - domy, byty - pozemky - chaty - komerční prostory - kanceláře.

Jdeme Autistům Naproti z.s. poskytují sociální služby - raná péče, sociální rehabilitace, kroužek nácviků sociálních dovedností.

Mgr. Zuzana Zavadilová vede psychologické poradenství Olomouc

-poradenská činnost /vyjma činností daňových, účetních, organizačních a ekonomických poradců/ -zprostředkovatelská činnost -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -nákup a prodej nemovitostí

Zajištění striptýzu všeho druhu pro kulturní a společenské akce (oslavy, večírky, plesy, diskotéky, firemní akce, rozlučky se svobodou nebo narozeninové oslavy).

Obecně prospěšná společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro zrakově postižené. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením a nabízíme celou řadu služeb mezi které patří např. prodej kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, potisk reklamních předmětů, výroba keramických ...