Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost JITRO Olomouc, o.p.s. poskytuje sociální službu lidem s mentálním a kombinovaným postižením.

Společnost PhDr. Dagmar Konečná s.r.o. poskytuje služby: - psychodiagnostika a psychoterapie dětí a dospívajících - psychodiagnostika a psychoterapie dospělých

Poskytuje - poradenství a služby v oblasti duševního zdraví a psychoterapie.

JAZYKOVÁ AGENTURA ¦ výuka jazyků pro firmy i veřejnost ¦ Překlady ¦ Tlumočení

Curly servis s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, služby hodinového manžela a na správu a údržbu nemovitostí.

Mgr. Zdeněk Chupík se zaměřuje na průvodcovské služby, výuku cizích jazyků a na fotografování.

DELTA služby, s.r.o. se zaměřuje na úklid, ostrahu a provozuje prádelnu.

Fitcentrum. Sauna s bazénkem. Solárium. Prodej: - doplňky výživy - vitamíny - potřeby pro cvičení. Služby osobního trenéra a masáže. Sportovní programy pro studenty a zaměstnance. Lyžařské kurzy.

Nestátní nezisková organizace. Prevence, léčba a integrace osob ohrožených drogovou závislostí. Ambulantní léčba a poradenství. Poradna pro alkoholové a jiné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - soociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Galerie U Mloka.

PhDr. Romana Boháčová provozuje poradnu intuitivní a celostní psychologie.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Naši specialisté vás provedou prodejem či koupí nemovitosti a pomohou vám zafinancovat její koupi. Díky našemu know-how, propracované prodejní strategii a moderním technologiím, které využíváme při prodeji nemovitosti jsme schopni prodat vaši nemovitost v rekordně krátkém čase a za maximum peněz.

Michal Hubinák pronajímá grily, párty stany osvětlení, ozvučení, posezení a výčepní zařízení. Dále zajišťuje naložené maso nebo si mohou zákazníci objednat grilování na klíč a o vše bude postaráno.

Již téměř tři desítky let se věnuji alternativním terapiím. Moje specializace je práce s Božím slovem, to jsem dostal po cca 20 letech praxe se systémem SRT (Spiritual Response Therapy). Jsem autorem Božího slova a nabízím také individuální kurz - uvedení do této duchovní práce.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Služby: - face lifting - zvětšení rtů - omlazení rukou

Svatební agentura. Pomoc s přípravou svateb. Příprava svateb na klíč.

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...

Pořádání - letní tábory pro děti - hlídání dětí v domácnostech - zájmové kroužky pro děti (zpěv a tanec)pořádání - letní tábory pro děti

Společnost MOSEV plast s.r.o. realizuje recyklaci komunálního plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatravňovací dlažba, žlaby - protihlukové stěny - výrobky pro železnici - ohradníkové kůly - palisády. Držitel certifikátu pro systém jakosti ISO 9001, 14001. Společnost MOSEV plast s.r.o. provozuje také ubytování v ...

Ubytování Císařová Věra poskytuje ubytování.

SP centrum s.r.o. realizují stavební práce: - úpravy, vyrovnání terénu, údržba zeleně a další zemní práce, výkup a prodej stavební, automobilní a užitkové techniky, Ubytovací služby v Přerově: - 15 pokojů, - pokoj pro 2 - 4 osoby. Pronájem skladových prostor, realitní služby.

PG-servis, a.s. poskytuje ubytování v Hotel Valáškův Grunt. Hotel se nachází v příjemném vesnickém prostředí nedaleko hradu Bouzov . Ubytovací kapacita hotelu je 63 osob. ideální místo pro školení, semináře, svatby a různé další akce pro 60-80 osob. Také vedou pražskou realitní kancelář. Služby: - zprostředkování prodeje a pronájmu ...

Zkušební laboratoř: -zkoušky mechaniky zemin a podkladních vrstev -zkoušky asfaltů a asfaltových směsí -zkoušky kameniva -zkoušky betonů. Geotechnický a inženýrskogeologický průzkum. Diagnostický průzkum konstrukcí netuhých vozovek. Školení stavebních dozorů, mistrů a stavbyvedoucích.