Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pohřební služba: - pohřby do země, žehem včetně formalit - výběr rakví, výbavy, smutečních věnců a kytic - převozy po celé ČR a do zahraničí - kompletní služby dle vlastního výběru - stálá služba. Pobočka: - Dolany 6, Olomouc, 779 00.

Čistírna a prádelna: - prádelna pro firemní zákazníky - praní a čištění oděvů a textilií. - čištění textilních žaluzií Pobočka: - čistírna a prádelna - Nezvalova 987/1, Olomouc - Hodolany.

Realitní společnost Morava s.r.o. se sídlem v Olomouci se již více než 20 let zabývá především zprostředkováním prodeje a pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí. Nabízíme také výkup nemovitostí a poskytování záloh na kupní cenu. Pomáháme také klientům, kteří se dostali do finančních problémů nebo dluhových pastí. Současně se zabýváme ...

M-SOLAR.TOP, s.r.o. provádí instalace: - solárních systémů, rozvodů vody a sanity, topných systémů, podlahového vytápění, tepelných čerpadel, krbových kamen, kotlů na peletky. Prodej: - slunečních kolektorů a solárních panelů a komponentů.

Nabízím fotografické služby. Fotografuji svatby, děti, rodinné foto, těhotné ženy, portréty.

Společnost DELTA servis, s.r.o. poskytuje úklid domácnosti - hospodyně: - kompletní péče o dům a zahradu. Ubytování Horní Lideč: - ubytovna blízko hlavního nádraží ČD - pokoje dvoulůžkové - krátkodobé i dlouhodobé vhodné pro dělníky, skupiny i jednotlivce - cena od 150, -Kč noc/lůžko.

Psychoterapie, dětská psychoterapie, párová terapie a poradna pro rodinu v Olomouci a Šternberku. Nabízím služby krizové intervence a poradenství.

Provádíme kvalitní čištění koberců a čalounění v Olomouci i v blízkém okolí. Dále nabízíme zapůjčení extrakčního stroje Kärcher Puzzi 100 vhodného pro důkladné odstranění nečistot a oživení barev mokrou cestou.

Komplexní polygrafické služby (G2, S2) a reklamní tvorba Výroba, tisk: - firemní a propagační tiskopisy - polygrafie - rotační tisk. Reklamní tvorba: - etikety, samolepky. Grafika: - úprava tiskovin. Obalová technika: - obaly - tamponový tisk, sítotisk (S2, G1).

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

LinDev software s.r.o.poskytuje IT služby.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Firemní poradenství. Automotive. Dotační poradenství. Poradenství v oblasti řízení a rozvoje. Zavádění požadavků systémových norem dle: ISO 9001 - QMS, ISO 14001 - EMS, OHSAS 18001 - BOZP, SQAS, GMP+, HACCP, BRC, ISO 22000, ISO/TS 16949:2002, ISCC Projekty pro zlepšování výkonnosti firem: Model Excellence, Benchmarking, Optimalizace ...

Společnost SITA CZ završila proces sjednocení pod značku globální skupiny SUEZ a dále vystupujeme pod novým obchodním názvem SUEZ Využití zdrojů a.s. Tato změna se týká také naší dceřiné společnosti SUEZ Facility a.s. Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti recyklace, využívání a odstraňování odpadů. V oblasti odpadového ...

Společnost SITA CZ završila proces sjednocení pod značku globální skupiny SUEZ a dále vystupujeme pod novým obchodním názvem SUEZ Využití zdrojů a.s. Tato změna se týká také naší dceřiné společnosti SUEZ Facility a.s. Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti recyklace, využívání a odstraňování odpadů. V oblasti odpadového ...

Skupina GEMO patří k předním hráčům v oblasti stavebnictví a developmentu. Jejím zaměřením je stavební a realitní činnost. Provozujeme půjčovnu stavebních mechanismů a realizujeme inženýrské sítě. Zajišťujeme autodopravu. Realizace kompletní výstavby na klíč v oboru pozemního stavitelství,

Činnost: - vývoj software - komplexní systém pro elektronické obchodování - publikační systém umožňující správu firemních webových stránek

-Reklamní činnost, grafické návrhy, firemní značky, tisková produkce, polepy aut, venkovní reklamy, média, poradenství, 18 let praxe.

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

V BABY RESORT Olomoucu rodičům nabízíme péči o malé děti kvalifikovanými pečujícími osobami, které pracují s respektem k dětským potřebám, zejména formou hry. Program v naší dětské skupině tvoříme tak, aby se zapojily všechny smysly. Učíme děti prožitkem, aby si lépe osvojily dovednosti a zkušenosti. K dětem jsme trpěliví, učíme je poznávat ...

Výroba pánských a dámských doplňků z kvalitních materiálů. Kravaty, šátky, šály, motýlky, pašmíny naší společnosti jsou navrhovány podle nejnovějších technologií v souladu s aktuálními evropskými a světovými trendy. Náš výrobní program zahrnuje: - kravaty společenské, reklamní - motýlky - šátky, šály - roušky - kravatové spony ...