Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Čistící systém: - antibakteriální odstraňování žvýkaček, antivirové odstranění nečistot z podlah, zařízení a nedostupných míst - mytí a údržba nákupních vozíků, pojízdných kontejnerů - repase a servis veškerého obchodního zařízení.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - pravidelné akce a soutěže

Reklamní agentura - velkoplošný tisk - světelná reklama - bannery - cedule, poutače - autoplachty, polepy vozidel - loga

Kosmetické služby - celková péče o pleť, čištění, masáže, barvení řas a obočí, depilace aj.

Činnost: - poradenství v oblasti úspor energií pro bytové domy - dotační management - kompletní příprava revitalizace bytových domů.

Dodávka: - software pro řízení firem Vision ERP.

Služby: - fotograf - fotografování v interiéru i exteriéru - portrétní fotografie

Služby: - webový analytik - internetový marketing - SEO - optimalizace

Holičství, kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Účesy: - svatební - sportovní - společenské - elegantní - praktické. Prodej: - pánská kosmetika.

Fotografické služby: - svatebních obřadů - ateliérní umělecké fotografie - veškeré fotografické služby - prodej fotoaparátů - rámování obrazů a fotografií.

Připravili jsme pro Vás novou posilovnu a sál pro skupinová cvičení, ve kterém samozřejmě nechybí moderní značkové posilovací stroje a decentně oddělený prostor pro volné váhy tak, aby si zacvičili nejen ženy, ale také například senioři. Posilovna: - velká kardiozóna s více jak desítkou prémiových strojů (pásy, ellipticaly, kola) - zóna s ...

Multifunkční komplex CPI City Center Olomouc: - kvalitní kanceláře a moderní konferenční prostory se službami čtyřhvězdičkového hotelu.

Zpracování odpadů, služby v oblasti odpadového hospodářství: - drcení, třídění skleněných odpadů - zpracování skleněných odpadů - drcení, třídění dřevěných odpadů - drcení plastových odpadů. Chráněná dílna.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Kosmetické služby: - kompletní ošetření pleti profesionální kosmetikou - ruční i přístrojové ošetření pelti - masky - zábaly - barvení a trvalá na řasy - denní a večerní líčení - líčení nevěst - epilace celého těla - masáže rukou - parafínové zábaly - tepelné rukavice. - ošetření mesoderma válečkem - chemický peeling.

Výuka jazyků: - podnikové kurzy - soukromé kurzy - ve skupinách i jednotlivě - španělština pro začátečníky. Němčina, německý jazyk: - tlumočení a překlady.

Nakladatelství: -knihy -časopis Listy (dvouměsíčník pro politickou kulturu a občanský dialog).