Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
FNelektro - DiS. František Nábělek je společnost, která se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb, od fotovoltaických elektráren až po jádrové vrtání a elektroinstalace. S mnoha lety zkušeností v oboru, FNelektro poskytuje komplexní řešení pro domácnosti i podniky, včetně návrhu, montáže, technického poradenství a ...

Architektonické studio. Kreativní tým architektů a projektantů.

Firma se zabývá realizací interiérů na míru. Zajistíme i interiérové stavební úpravy.

Nátěry - okna - dveře - zárubně - ocelové konstrukce - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Malování - byty - kanceláře - venkovní fasády - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Tapetářské práce Úklidové práce Výškové práce

Návrh interiérů rodinných domů, bytů a veřejných prostor. Vizualizace fasád rodinných domů a bytové zástavby.

Poradenská společnost, která pomáhá podnikatelům zvládat kritické momenty a řídit firmu k úspěchu. Poskytujeme projektové poradenství a servis k čerpání evropských dotací z operačních programů OP PIK.

Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

Potiskol se věnuje potisku textilu, reklamních předmětů a obalových materiálů. Vyrábí fotoobrazy na plátně a zajistí realizaci tiskovina brožur.

Deratizační firma, která působí po celé Moravě. Hubí veškerý hmyz, myši, potkany, krysy a vyháníme kuny. Likvidace vosích hnízd.

Firma se zabývá prodejem úklidové chemie, papírového servisu, vybavení na uklízení, mýdel a krémů. Poskytuje úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy.

Firma poskytuje ekologické poradenství. Řeší odpadové hospodářství a chemické látky, vodní hospodářství a ovzduší, provádí hydrogeologické průzkumy.

Prodej reklamních předmětů s potiskem Potisk triček a dresů Samolepky, cedule, bannery Diáře, kalendáře

ERP tuning - optimalizace zdrojů a komplexních podnikových procesů.

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Realitní kancelář AndraReality se zaměřuje na prodeje a pronájmu bytů, domů a dalších nemovitostí pro Olomoucký kraj. Dále poskytuje Dále poskytuje finanční, právní a projekční služby, konzultace investičního záměru.

Firma se zabývá návrhem a realizací interiérů. Zajišťuje také výrobu na míru v okolí Olomouce.

Firma Forkey, s.r.o. zajišťují poradenství a konzultace v rámci interiéru

Úklid-Řehořek s.r.o. zajišťuje údržbu zelení, ploch a úklidové služby.

PM Space realizují komerční interiéry

Pronájem mrazírenských a chladírenských skladových prostor. Nabídka zmrazování zboží včetně manipulace.

Kontra s.r.o. zajišťuje služby s nájmy nemovitostí - péče o Vaše nemovitosti, zajištění nájemce a další.

Česká společnost OLTRANS DOSTÁL s.r.o. se zabývá vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravou. Přepravujeme celovozové i kusové zásilky v rámci České republiky, zemí Evropské unie, Ruska, východní Evropy a Turecka. Provozujeme také vlastní servis nákladních vozidel. Sídlíme v Olomouci. Naše služby: - kamionová doprava - tuzemská, ...

Společnost Agrární půdní fond s.r.o. je tým realitních makléřů a obchodníků se zemědělskou půdou, specializují se především na investice do zemědělské půdy. Jsme členem skupiny společnosti APF Group.