Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
- registrace domén - web hosting - server hosting - virtual hosting - mail hosting - odborné poradenství

Architektonický atelier: - stavební projekce - bytové a rodinné domy - průmyslové a občanské stavby - rekonstrukce památkově chráněných objektů - grafický design.

Modelingová a produkční agentura STYL - módní přehlídky - fotomodeling - tiskové konference - prezentační a firemní akce.

Služby - programování webových aplikací - vývoj a správa e-shopů.

Dodávka - informační systém pro vedení agendy psychologické poradny, klinického psychologa - PsychologX.

Poradenské služby - získávání finančních prostředků z fondů EU - řízení projektů.

Služby - webdesign - programování - bezpečnost informačních technologií.

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Naše rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, kterou jsme založili v roce 1991 se zabývá přepravou valníkovými vozy v rámci celé Evropské unie. Zaměřujeme se na mezinárodní kamiónovou přepravu, vnitrostátní dopravu nákladů, spedici a autodopravu. Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - různé přepravy ve státech EU - ...

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - údržba zeleně.

Pronájem a správa nemovitostí. Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Kancelář: Dolní náměstí 201/1 779 00 Olomouc

Výroba reklamních předmětů. Výroba, potisk, prodej, e-shop - vizitky, visačky - kancelářské potřeby.

Fotoateliér Loutocký - fotografování svateb, portrétů, rodinné foto

Slim studio Samson: - liposukce ultrazvukem. - 2x Power Plate. - 2x Vacushape. - 2x Lymfoven. - Bodyroll - Solagenárium zábaly. Studio Silvie: Pod Letištěm 15 779 00 Olomouc - kosmetické studio - dle telefonní dohody - tel.: 777707600.

Hostesingová a modelingová agentura - zajištění modelek a hostesek - produkční služby.

Služby - správa počítačů - oprava a údržba počítačů a notebooků - odvirování a zabezpečení pc - zálohování dat.

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Správa nemovitostí: - obsazení nemovitosti nájemníky - výpočty nájemného a úhrad za služby - zpracování ekonomické rozvahy pro výpočet efektivity užívání nemovitostí - odborné sepsání nájemních smluv - styk s nájemníky a správu pohledávek vůči nim po celou dobu nájemního vztahu - technická péče o nemovitost (kontroly, revize), údržba, ...