Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

EWE kuchyně - kuchyňské studio Prodej: - značkové kuchyně EWE, NOLTE - projekty, návrhy interierů - kompletní interiéry na klíč.

Prodej a úprava: - elektronické usbvizitky - firemní prezentace - přepisy videa včetně sestřihu na DVD

Realitní činnost. Webdesign a tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače.

Zak - rytectví Popis reklamních a propagačních předmětů -vizitkáře -nerezové likérky -cigaretová pouzdra -kravatové spony -příbory. Rytí a gravírování. Výroba: -raznice -reliéfní plastotyp -plombovací kleště včetně plomb -psí známky -stříkací šablony -štočky pro tisk -razidla do kůže -razící a střižné ...

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Profesionální vizualizace a animace (nejen) architektury: interiér, exteriér, od rodinného domu po městskou čtvrť. Webdesign: návrh a výroba moderních WWW stránek. Aplikace na míru.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Nehtové studio - modelace - zpevňování nehtů trojfázovým gelem - manikúra - P -shine - zdobení nehtů barevnými laky a gely - francouzská manikúra

Práce, služby: -veškeré kadeřnické služby -prodlužování vlasů -regenerace a rovnání vlasů STEAM POD -vlasová diagnostika a prodej profesionální kosmetiky MATRIX a L'ORÉAL -společenské účesy -studentské a věrnostní slevy.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Fotoateliér: -ateliérní barevné a černobílé foto -reportážní foto -vizitkové foto -expresní vizitkové foto -zpracování fotografií na minilabu Fuji -tisk zvětšenin na papír do formátu 60x120 cm -tisk na plátno a jeho napnutí 55x120 cm -potisk triček, hrníčků, polštářů Sběrna zakázek. Prodej fotozboží: -filmy, rámečky, brašny, ...

Marketingový a reklamní servis: -marketingové strategie a poradenství -marketingová komunikace -marketingový výzkum, výzkum trhu -direct mailing, lettershop -projekty, scénáře, spoty, reklamní texty.

Zabýváme se: Úklidovými službami: - pravidelné úklidy kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor, domácností - jednorázové úklidy domácností, kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor. Odborným čištěním: - pevných povrchů - čalouněného a koženého nábytku - čištění koberců - čištění automobilů. Údžbovými pracemi: - ...

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Nakladatelství Pathmos v.o.s vydává knížky s křesťanskou tématikou - např. překlady Marilyn Hickey, Sándora Németha či Normana Robertsona. Naším cílem je obohatit český trh o knížky především zahraničních autorů, které čtenářům vedle křesťanské tématiky nabídnou k zamyšlení otázky vztahu člověka k Bohu, k světu nebo i k Izraeli.

Služby: - manažerské poradenství - realizujeme tréninky a kurzy na míru.