Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Night club Žlutá vila Olomouc Night club, pánský club, sex club: - erotika, sex - striptýz show - kulečník - vířivá vana - diskrétní soukromé hlídané parkoviště - 5 pokojů - neustálý výběr z nejméně 10 společnic - krb - vstupné 200, - Kč.

Reklamní agentura: - grafický design - digitální fotografie, tisk - velkoplošný tisk - sítotisk - tamponový tisk - samolepící fólie - reklamní předměty

Reklamní agentura: - grafický design - digitální fotografie, tisk - velkoplošný tisk - sítotisk - tamponový tisk - samolepící fólie - reklamní předměty

Tvorba internetových stránek a webdesignu. Komplexní řešení od návrhu struktury. Webdesign. Programování. SEO - optimalizace pro vyhledávače. SEM - internetový marketing, vytvoření e-shopu - internetový obchod až po webhosting.

Poradenství - získávání dotací z EU Investiční záměry Inženýrská činnost - monitoring projektů - výběrové řízení na dodavatele Projekční činnost

Výroba: - reklamní předměty tašky, trička, samolepky, vlajky, polštáře, hrnky, placky, tiskopisy, kalendáře, novoročenky - reklamní a informační tabule a tabulky - vyřezávané nápisy z fólie - samolepky.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Prodej: -sítotiskové a tamponové barvy -sítotiskové tkaniny -pomocné prostředky a chemikálie pro sítotisk -těrkové pásy a držáky -ruční sítotiskové stoly. Napínání sít na sítotiskové rámy. Výroba: -nekonečné tiskopisy včetně potisku.

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Visia Cinema s.r.o. mediálně zastupuje více než 100 kin v ČR v oblasti kinoreklamy.

Psychotronická seznamovací agentura Poradna - psychotronická - regenerace sil přírodními prostředky Poradenství - redukce nadváhy

Prodej: - alarm Jablotron v Olomouci - OMRON automatizační technika - elektrosoučástky - servis elektrospotřebičů - servis - zdroje pro notebooky - čištění dálkových ovladačů - fotoslužby - zhotovení fotografií.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Analýza referencí na internetu, optimalizace informací uváděných na webu, marketing, reklama.

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...

Vydavatelství deníku Právo.

Regionální centrum Olomouc: -RCO1 je 7 podlažní administrativní objekt -RCO2 je 20 podlažní administrativně-obchodní objekt -krátkodobé nájmy-salonky, společenský sál, kongresové centrum -dlouhodobé nájmy-nebytové plochy, reklamní plochy, anténní plochy -restaurace, jídelna, kavárna, bar. Pořadatelská agentura: -zajištění ...

Prodej: - sportovní poháry - trofeje - medaile. Nabízíme zhotovení vlajek: - vlajky státní, firemní, obecní nebo klubové.

Opravdu nejlevnější registrace do katalogů, zdarma zaregistrujeme až 70 katalogů. Zvýšíme Vám návštěvnost, zvedneme Vám zisk se zárukou!

Hlídání dětí v rodinách v Olomouci a okolí: - jednorázové - pravidelné - hlídání na svatbách. Vyzvedávání dětí z jeslí, školek. Doprovod dětí do zájmových kroužků. Doučování učiva ZŚ. Běžné domácí úklidové práce.