Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotografické služby pro firmy i soukromé osoby. Tvorba katalogů a focení produktové, reklamní a portrétní fotografie.

Nabídka regeneračních a sportovních masáží s možností provedení u zákazníka.

Fotografický ateliér Foro Studio K: - foto na všechny druhy průkazů - foto na počkání - fotografování svateb, večírků - dětské, rodinné foto - reklamní a letecké fotografie.

Tvorba internetových aplikací a prezentací: Výpočetní technika - konzultace - poradenství

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Nakladatelství Vydává populárně odborné publikace výhradně českých autorů: -knihy pro děti a o dětech -výpravné encyklopedie o naší zemi -učebnice pro střední a vysoké školy -praktické příručky.

studio pro models czechstudio-olomouc.cz

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Kompletní služby v oblastech: - reklama - tisk od návrhu po realizaci. Prodej: - papírnictví.

Grafické studio: - grafický design - ilustrace i kreativní tvorby - firemní grafiky - knižní, propagační ilustrace.

Freelance webdesignér. Nabízím: Webdesign; Vstupní analýzu zdarma; Rozbor stávajícího webu; Zpracování a návrh struktury webu a wireframes.

Solárium Cvičení - ZUMBA - FLEXIBAR Provoz - indoor cycling Provoz - WALLYBALL - stolní tenis Provoz - kurty na squash.

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

EKO-UNIMED s.r.o. Medlov. Skládka tuhých komunálních odpadů. Nabízíme tyto služby: -svoz odpadu včetně uložení na skládku v Medlově -pronájem a svoz velkoobjemových kontejnerů 5-10m3 -ukládání odpadů -prodej plastových popelnic o obsahu 120, 140 a 240l a kontejnerů o obsahu 1100l -mobilní svoz nebezpečné složky komunálních odpadů.

Knihařství: -opravy knih, -ruční a průmyslové vazby -vazby diplomových, bakalářských závěrečných a disertačních a habilitačních prácí -kožené vazby -paspartování -výroba razítek -tisk-fóliový, ofsetový, digitální -okrasná fóliová ražba -kopírování -kartonáž-krabice, pořadače, desky s chlopněmi -kalenDářová vazba ...

Kreativní design studio. Veškeré druhy tisku. Světelná reklama. Výroba reklamy.

Informace v podobě článků či kalendářů akcí ze světa strojírenství.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Aquapark: - vnitřní areál plný atrakcí a služeb - wellness zóna - letní aquapark - letní restaurace, bistro - masáže - solárium - dárkové poukazy - polední rozvoz jídel - dámská jízda (sauna jen pro ženy - pondělky) - pánská jízda (sauna jen pro muže - úterky) - dětský koutek - miniškolka.

Poradenská společnost: - komplexní podpora při zavádění, udržování a zlepšování systémů řízení dle norem ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, OHSAS 18001 - interní audity, konzultace a školení k systémům - zdravotnické akreditace a příprava.

Prodej Ostroměř: -náhradní díly - kolová technika -náhradní díly pro vozidla Praga V3S a TATRA. -motory, těsnění, převodovky, spojky, nápravy a jiné -prodej - vojenský výstrojní materiál - boty, maskáče, stany, znehodnocené zbraně, šály, klobouky, ponožky, nože, batohy, kukly, rukavice, samopaly, nářadí, lopatky, dětské oblečení, ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - fotovoltaických zařízení.