Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Ekonomický a poradenský servis Zakládání společností: -asistence při zakládání společnosti -založení s.r.o. na klíč -prodej ready-made společností. Zpracování účetnictví: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení mzdového účetnictví -zpracování přiznání.

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

Skenování, sazbu, montáž: - knih - časopisů - katalogů - osvit do formátu B1 - grafické návrhy - digitální a chemický nátisk - expresní malonákladový tisk - velkoformátový tisk - klasický ofsetový tisk. Pro práci využíváme počítače Apple Macitosh s nejnovějšími verzemi grafických programů a programů pro finální zpracování zakázek.

ARES CZ s.r.o. Olomouc Reklama - pronájem billboardů, city lightů, štítů, mostů - pronájem billboardů(5, 1x2, 4m) na Moravě - pronájem bigboardů(9, 6x3, 6m) na Moravě - pronájem city light vitrín (118, 5x175cm) na Moravě - pronájem mostů - pronájem štítů (velkoplošné reklamní plachty), výroba a instalace - velkoplošný barevný tisk ...

SEO konzultant. Komplexní internetový marketing, včetně SEO. Zvyšování návštěvnosti internetovým stránkám a eshopům. Stavím na principu, že se vám moje služby musí vždy mnohonásobně vrátit.

Realitní společnost. Prodej, pronájem, koupě: - byty - domy - pozemky - komerční objekty

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika. Celní deklarace. Skladování: - sklad, volný oběh, celní sklad, daňový sklad - distribuce - silniční, letecká, vodní, železniční přeprava. Prodej řetězů: - válečkové, pouzdrové, gallové, fleyberové, speciální.

Obchodní centrum Olomouc. Pronájem: -kanceláře.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ochrana majetku a osob - ostrahu objektů ( ostraha - průmyslové, stavební plochy a stroje, logistické areály, administrativní budovy, atd. ) - recepční a informační služba - zajištění instalace elektronických zabezpečovacích systémů ( EPS, EZS, kamerové systémy ) - správu a údržbu nemovitostí ( úklidový ...

Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis a poradenství - počítačové sítě a komponenty - satelitní komplety, satelitní technika a servis.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Vinotéka - sudová a lahvová vína. Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis PC - prodej HW, SW - programování - tvorba WWW stránek.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Činnosti v oblasti řízení holdingových společností.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí. Konzultace, poradenství. Oceňování nemovitostí.

Zprostředkování zaměstnání. Poradenská činnost: - průmysl - energetika - doprava - spoje - zdravotnictví - zemědělství. Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství. Projekční činnost ve výstavbě.

Vývoj, výroba, distribuce: -software určený k řešení logistiky dopravy, spedice a pro evidenci a administrativní správu silničních vozidel, strojů a jejich obsluhy.

Výroba: - reklamní klipy spoty pro online kampaně korporátní a promo videa znělky, videoklipy instruktážní videa + nabízíme rental filmové techniky.

Fotografování: - těhulky, miminka, děti, rodiny, akty, muže, ženy, páry, ... v ateliéru i v jiném prostředí.