Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů Realitni činnost, správa a údržba nemovitostí

Digitální tisk do formátu A3. Velkoformátový tisk. Dokončovací práce: - kalendářová vazba - kroužková vazba - vazba diplomových prací - ořez dokumentů.

Tvorba webových stránek od návrhu, přes tvorbu až po marketing ve vyhledávačích a zvyšování návštěvnosti.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Studio pro využití volného času dětí i dospělých Cvičení pro rodiče s dětmi: -kondiční gymnastika -zdravotní gymnastika, gymball -orientální tance -cvičení na velkých míčích -sportovní aerobik -jóga. Zájmové kroužy: -výtvarný kroužek -individuální hra na flétnu. Hlídání dětí: -doma i v prostorách Studia Čtyřlístek ...

Developerská společnost spravuje bývalý Dominikánský klášter datující vznik v období mezi 11. a 12. století na prestižní adrese v historickém centru města Olomouce. Pronájem: -kancelářské prostory -obchodní prostory.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Komplexní dodávky SW pro správu a údržbu majetku (facility management), geografických systémů, monitorovacích systémů a služeb systémové integrace. Oblasti zaměření firmy: -bankovní a finanční instituce -státní správa -průmyslové a dopravní podniky -telekomunikace -utility -zdravotnictví -školství.

Kompletní péče o rekondici a regeneraci těla: - tělové zábaly - perfekt figure wrap - tlaková terapie - lymfodrenáže - bodyter - kosmetická ošetření - masáže - poradenství a programy pro redukci nadváhy - celulitivní programy.

Informační centrum České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Prodej technické a odborné literatury: - technická literatura - česká a slovenská odborná stavební literatura - české a slovenské stavební časopisy a časopisů příbuzných oborů - prodej publikace ČKAIT a další odborných publikací a ...

Poskytování osobní ochrany, přeprava cenných zásilek, zabezpečení kulturních a společenských akcí, ochrana a střežení majetku. Bezpečnostní agentura. Husova 691, 539 73, Skuteč

Poradenství - poradenství v oblasti výstavby čerpacích stanic a dalších investičních celků - vhodnost umístění ČS v předpokládané lokalitě - navržení velikosti ČS (počet výdejních stojanů, velikost nádrží, velikost prodejní plochy, atd.) - ekonomická studie návratnosti vložené investice. Financování: - pomoc při zajištění finančních ...

Kosmetika: - kosmetické ošetření pleti - depilace - trvalá na řasy - líčení - celulitida - permanentní make-up - relaxační masáže.

Pobočka. Služby: - povrchová úprava tiskovin: - celoplošné UV lakování. - parciální UV lakování, laminování.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Návrhy interiérů, poradenství Feng Šuej, proměny interiérů, desing, bydlení, styl, přednášky.

Realitní kancelář: -zprostředkování, odhady, koupě a prodej nemovitostí-byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty -nájem, pronájem-byty a nebytové prostory -výměna bytů.

Fotografie: -výtvarná, reklamní, průmyslová. Grafika: -zpracování návrhů katalogů, prospektů a plakátů.