Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Práce, činnost, projekce: -architektonická -inženýrská

Práce, služby: -kadeřnictví.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Kongresové, konferenční a výstavní služby

Poradenství v oblasti životního prostředí. Sběr, zpracování: -odpad.

Česká pošta. Provozní doba: Pondělí: 14:00 - 17:00 Úterý: 14:00 - 16:00 Středa: 14:00 - 17:00 Čtvrtek: 14:00 - 16:00 Pátek: 14:00 - 15:00

Práce, služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Kosmetika: - masáž obličeje - franc. způsob, krku, dekoltu, ramen, krční šíje, - hluboké čištění pleti, zakončené BIOSTIMULAČNÍ lampou, - Laser - polarizované světlo - má výrazné hojivé účinky, - likvidace zánětu, - kyslíková terapie pleti, - čokoládové masky, - mořské řasy - masky, - paraf. zábaly rukou/reflexní masáže ...

IMH Kadeřnické, kosmetické služby. Pedikúra, solárium. Demolice a zemní práce.

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Rotační a archová ofsetová tiskárna: - tamponový tisk - sítotisk - osvit - CTP.

Hlídání psů v rodinném domě se zahradou. Jednodenní pobyty (školka pro psy). Možnost vyzvednutí psa u majitele. Po domluvě možnost hlídání: - kočka - morče, křeček - papoušek.

Bazar ZAFA U Koruny Bazar spotřebního zboží: -elektronika, videohry -mobilní telefony -výpočetní technika -hodinky, budíky -sportovní potřeby -a další zboží.