Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Architekt - architektonická kancelář.

RS - úklid Úklidová firma: - kompletní úklid domácností i firem - čištění koberců a sedaček - mytí oken - správa nemovitostí.

Výroba: - světelné panely a nápisy - neonová reklama - vitríny, citylighty - firemní totemy - polepy vozidel. Pasířství, umělecká kovovýroba. Gravírování, frézování.

Realitní kancelář: - prodej bytů a rodinných domů. - novostavby a byty v developerských projektech. - kompletní realitní servis, včetně zajištění financování a právního servisu a to nejen pro developerské projekty.

Soudní překlady a ověřování: -ruština -ukrajinština.

Tiskárna: -digitální tisk -zažehlovací fólie na textil -billboardy, plakáty -letáky, pozvánky -výroba razítek -plotrované nápisy. Barevné kopírování, skenování, laminování.

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Profesionální - deratizace, dezinsekce, dezinfekce.

Poradce a konzultant v oblasti franchisingového podnikání a budování obchodních sítí Poradenství Franchising - analýza a zhodnocení připravenosti firmy pro aplikaci franchisingu - tvorba franchisingových projektů - rozšiřování sítě firemních prodejen na bázi franchisingu - příprava základní franchisingové dokumentace - příprava a ...

Oáza pohybu a regenerace: - ucelený komplex široké škály kondičních a regeneračních služeb - masáže - solárium - aerobní-kardio zóna - posilovací zóna - cvičební sály pro aerobic, h.e.a.t. program a spinning.

Poradenství při zavádění integrovaného systému řízení podle norem EN ISO 9001, 14001 a 18001.

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.

Pronájem: -kancelářské a skladovací prostory.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Zprostředkování: -prodej, koupě rodinných domů, pozemků, komerčních objektů, rekreačních objektů, bytů -pronájem všech druhů nemovitostí. Kompletní poradenský servis. Oceňování nemovitostí.

Dceřiná společnost firmy PANFLEX, s.r.o. Služby: - komplexní předtisková příprava pro všechny druhy flexotiskem potištěných obalů - výroba fotopolymerní tiskové formy - reproagenturní činnost zahrnuje specifickou úpravu dat obalu pro flexotisk, hlubotisk a ofset. Prodej polygrafických produktů a zařízení: - flexotiskové fotopolymerní ...

Poskytování inženýrských služeb ve stavebnictví