Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Grafika & reklama: - grafické návrhy - technické kreslení - návrhy etiket - návrhy a vypracování loga - ilustrace, portréty, obrazy, kresby, malování dle požadavku.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Vzdělávací a poradenské sdružení: - personální poradenství - individuální coaching managerů - outdoor training. Vzdělávací činnost: - řízení lidských zdrojů - strategický management - rozvoj zaměstnanců - obchodní dovednosti a marketing.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.

Internet provider: - bezdrátové připojení k internetu. Webhosting Registrace domén Servis: - počítače a počítačové sítě - tiskárny.

Ilustrace knih, tisku. Blahopřání. Pexesa. Omalovánky.

Tiskárna SPRINT Tisk: -tiskoviny firemní, propagační i soukromé -kalendáře -knihy. Tisk čtyřbarevným ofsetem. Lakování až do formátu A2+ Knihařské práce: -laminování obalů -vazba V1 a V2 -výseky etiket, přebalů. Stírací losy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

-zpravodajský a celospolečenský týdeník Olomoucký večerník-vychází každé pondělí. Vydavatel Haná Press, s.r.o.

Návrh, realizace: - kancelářské interiéry.

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Pronájem vlastních nemovitostí: - bytové a nebytové prostory.

Projekce: -bytové, občanské, průmyslové stavby od studie po projekty pro realizaci stavby včetně vyřízení stavebního řízení. Architektura, interiéry: -dodávka na klíč.

Činnost: - obchod s bytovými domy - výkup pozemků - projektová dokumentace.

Kosmetické studio FACE Prodej: - profesionální kosmetika ALCINA.

Výroba vizitek, tisk vizitek, celobarevné vizitky, stovky návrhů vizitek zdarma, akční slevy na vizitky.

Služby: - webdesign - výroba a správa webových stránek.

Čištění kanalizace Čerpání a odvoz fekálií-tukové lapoly Prohlídka kanalizace videokamerou (monitorování).

FK Foto Profesionální fotograf. Černobílé a barevné fotografie: -reportáže -focení reklamních nebo propagačních letáků a katalogů, firemní kalendáře -focení rodin a dětí -focení svateb -umělecké fotografie.

Masáže: - klasická masáž - měkké techniky - anticelulitidní masáž. Lymfodrenáže. Anticelulitidní zábaly. Anticelulutidní programy. Redukce hmotnosti. Tvarování postavy.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.