Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní systém pro dražby a výběrová řízení: - elektronická aplikace určená pro zadávání veřejných zakázek podle Zákona o veřejných zakázkách číslo 137/2006 Sb.

Architektonická kancelář: - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě.

Vývoj, výroba: -software-programy pro rezervaci a tisk vstupenek -ekonomické a informační systémy. Tvorba www stránek. Internetové a intranetové aplikace. Návrh a instalace: -počítačové sítě.

Vydavatelství: - telefonní seznamy, firemní katalogy - inzertní noviny. Reklama: - zpracování dat - služby databany - správa sítí. Grafika: - grafické studio od návrhu po realizaci. Polygrafická výroba.

Kostýmy: - kostýmy pro dospělé, děti, psy - paruky - klobouky - mikuláš, čert, anděl - masky a škrabošky - líčení a kosmetika.

Překlady a tlumočení: - angličtina. Texty odborné, administrativní, právnické, překlady beletrie. Redakce a korektury textů. Soudní tlumočník.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

HV propag Hromádka a Vyroubal - sdružení Reklamní agentura: -reklamní a dárkové předměty s tiskem -průmyslový potisk tampónovým a fóliovým strojem -potisk -tisk memorand. Výroba: -vizitky -samolepky -novoročenky s tiskem.

Komplexní služby v oblasti marketingu, propagace a reklamy: -marketingové studie včetně poradenské služby -veškeré tiskové materiály -propagační videopořady -návrhy včetně realizace expozic na výstavách a veletrzích -Direct marketing a Direct mailing.

Služby: - modelace nehtů - manikúra - kosmetika - kadeřnictví - laser - prodlužování řas - kyslíková terapie.

Tiskárna, tisk: - ofsetové tiskopisy (hospodářské a kancelářské tiskopisy, brožury, barvotisky, plakáty, letáky, účtenky, vizitkly a další.) Maximální velikost tiskového formátu je A2

Služby v oblasti počítačové grafiky a internet: - technické dokumentace - počítačové prezentace - internetové prezentace - softwarové poradenství - správa IS

Sport & relax club - Spinning - 20 kol Spinner NXT - Power Plate - Vertikální solárium.

Zhotovení: -zakázkový popis laserem -reklamní a dárkové předměty -strojírenské výrobky (čarové kódy, alfanumerické znaky, stupnice) -štítky (hliník, mosaz, chrom, ocel, nerez) -rotační předměty.

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Poradenská, konzultační, inženýrská a projektová činnost pro regionální rozvoj. Příprava, financování a realizace projektů a investičních záměrů - dotace EU a ČR. Příprava a realizace projektů z programů EU - Operační programy Životní prostředí, ROPy, Program rozvoje venkova

Překlady a tlumočení do všech jazyků. Překlady: - expresní - odborné - rodilým mluvčím - se soudním ověřením. Tlumočení pro konference, obchodní i úřední jednání.

REKLAMNÍ AGENTURA Grafické studio: - veškeré grafické návrhy. Web studio: - grafika + programování webových a CD prezentací. Světelná reklama. Rotační ofsetový tisk. Sítotisk.

Salon Inspirace. Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - kytice, dekorace, doplňky - dětské šaty.

Web design, tvorba www prezentací Instalace a správa PC a serverů Návrh a realizace metalických a bezdrátových sítí Externí správa informačních technologií (outsourcing) Programy na zakázku ve vývojovém prostředí MS Visual FoxPro 9

Modelingová agentura: - módní přehlídky v rámci plesů, firemních akcí a oslav - castingy a odborné semináře v Olomouci, Praze, Brně, Ostravě a Třebíči - kurzy začínajících v modelingu, fotomodelingu a hostesek - fotomodeling pro nabídkové katalogy, letáky, billboardy, plakáty, TV spoty - hostesky na promo ...