Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní design - STUDIO 22 Reklamní a propagační činnost.

AVE laser centrum Olomouc. Laserová chirurgie a kosmetika: - vyhlazení kožních výrůstků, vrásek, žilek, epilace a rejuvenace - odstranění vrásek bez operace - hyaluronan, kolagen, botulotoxin- dysport - odstranění pocení bez operace (dlaně, podpaží a chodidla) - dysport - laserová pleťová maska pro regeneraci pleti, ...

Projekční kancelář: -projektová činnost ve výstavbě -rekonstrukce -novostavby -drobná architektura, zahradní a krajinářská tvorba -interiérová tvorba -urbanismus a územní plánování. Architektonické studie, návrhy a projekty staveb a interiérů, občanské a obytné stavby, vestavby.

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Poradenství a zavedení: -systému řízení jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 -systému životního prostředí ČSN EN ISO 14001 (EMS) -systému bezpečnosti práce OHSAS 18001 -systému kritických bodů HACCP. Komplexní nabídka: -analýza potřeb organizace -školení zaměstnanců, včetně vydání osvědčení pro interní auditory -zpracování ...

Kosmetické studio: - kompletní ošetření pleti francouzskou kosmetikou PAYOT - francouzské masáže - čištění - depilace - barvení obočí, řas - denní i večerní líčení.

Graphic Design Studio Grafický design: - logotypy - design manuály - obalový design - kampaně. Marketing: - marketingový audit - marketingový plán - marketingový projekt - plánování a nákup médií - produkce.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.

Nabízí: - skenování do formátu A0 - grafické návrhy, sazba, archová montáž - osvit do formátu B1 - nátisk do formátu A1 - digitální fotografie - ofsetový tisk - expresní digitální tisk - CTP desky do formátu B2.

Projekty, prodej, montáž, servis: - alternativní zdroje energie. Provádí: - montáž špičkové solární techniky - rehabilitace - penziony, banky, administrativní budovy, chaty, domky-bazény.

Společnost STELICON s.r.o. je poskytovatel ucelených řešení v oblasti informačních technologií pro malé firmy, živnostníky, svobodná povolání, neziskový a občanský sektor, školy a vzdělávací instituce.

Kosmetické studio Modify. Služby: - kosmetické - ošetření pleti - depilace - mikromasáž - trvalá na řasy.

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Projekce stavební: - novostavby - rekonstrukce. Architektonická činnost.

Kompletní realizace akcí na klíč: -venkovní akce na náměstích, stadionech, zelené louce atd. Pronájem, prodej, bazar: -koncertní stany -pódia -velkoprostorové stany -osvětlení -ozvučení -pivní sety.

Služby: -překladatelské -sekretářské.

Informační centrum České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Prodej technické a odborné literatury: - technická literatura - česká a slovenská odborná stavební literatura - české a slovenské stavební časopisy a časopisů příbuzných oborů - prodej publikace ČKAIT a další odborných publikací a ...

Projekční činnost: - pozemní stavby: - rodinné domky - bytové objekty - půdní vestavby - rekonstrukce staveb - inženýrská činnost (dozor staveb, vyřizování územního a stavebního povolení).

- Tvorba velkých i malých webových stránek - intranet (vnitřní informační systém) - online marketing a poradenství - grafické (logo včetně grafického manuálu, návrhu vizitek, hlavičkového papíru) - správu počítačů a počítačových sítí.

Služby čištění: - textil, kožichy umělé, z pravé kožešiny jen předložky, čepice, límce - kůže, kožené věci, semiš. Prádelna: - ložní prádlo, veškeré prádlo. Mandlování, žehlení: - saka, kalhoty. Služby: - menší opravy šatů, oděvů.

Strategické plánování: -analýza SWOT -strategické vnitřní zdroje firmy -vize firmy -strategický cíl a plán. Řízení lidských zdrojů: -personální plánování -výběr zaměstnanců -rozvoj manažerů -hodnocení zaměstnanců.