Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kouč, terapeut energetické psychologie. Specializuji se na vztahy, deprese a osobní rozvoj.

Služby při přípravě, financování a realizaci projektů financovaných z národních nebo evropských fondů a dotací. Agentura také zajišťuje funkci destinačního managementu rozvoje cestovního ruchu a nabízí podnikatelům a dalším organizacím spolupráci při rozvíjení turistické nabídky na Hranicku.

Fotoateliér. Fotoslužby. Eshop. Specializovaná prodejna firmy FOMEI.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizace, grafika.

Truhlářské práce - nábytek na míru. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - reklamní cedule - dřevorytectví - polystyrénové písmo - 3D reklama polysterénu. Gravírování. CNC frézování.

Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Salón krásy: - liposukce - kavitace - lifting tváře, krku, těla - radiofrekvence - lymfatické masáže - masáže - zábaly proti celulitidě.

Technické služby. Zajištění: - svoz odpadu - čištění komunikací - veřejná zeleň - jednoduché stavební práce - dlažební práce - komunikace - výroba a rozvod tepla - provoz sportovních areálů a stadiónů. Pobočka: - Družstevní 1364, 75201 Kojetín I-Město, tel:581275005

Pobočka Hranice. Konstrukční činnost, výkresová dokumentace, návrhy, design. Inřenýrské služby. Výrobní dokumentace. Sídlo: - Novákova 1328/III, Mladá Boleslav 29301.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Expresní přeprava zásilek. Sběrná služba. Zásilková služba. Nadrozměrné přepravy. Cross - docking. Skladování. Logistické služby. Průmyslová řešení.

Vývoj software pro řízení obchodu, management projektů, monitoring servisu a efektivní marketing - CRM a služby spojené s implementací CRM postavené na vlastním řešení BLUEJET (www.bluejet.cz). Konzultace a poradenství k integraci software IS COMPEKON.

Realitní makléř. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem, prodej: - byty - rodinné domy - pozemky - nebytové prostory.

Maloobchod - bižuterie Úklidové práce Obchodní činnost Bourací práce Zemní a výkopové práce Pokládka - dlažby Zednické práce Maloobchod - oblečení Zahradnické práce

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Výroba: - elektrické stroje, přístroje. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost.

Zastavárna a bazar: - výkup a prodej starožitností, starožitného nábytku, hodin, obrazů, dekoračních předmětů, skla, porcelánu, zlata a stříbra.

Výroba: - www stránky - internetové aplikace - webdesign.

Grafické studio, které dbá na idividuální přístup ke každému zákazníkovi. Za dlouhou dobu existence naší agentury jsme dovedli do zdárného konce desítky úspěšných projektů v oblasti internetového marketingu, SEO optimalizace, tvorby www stránek, firemních identit a hlavně v oblasti tištěné grafiky (vizitky, letáky, plakáty, časopisy, brožury, a ...

Výstaviště. Plemenářské středisko. Plemenářské práce, služby, poradenství.

Reklamní činnost, výroba: - billboardy - malby na fasády.

Grafické studio: - výroba razítek Trodat - dřevěná razítka - polepy aut a výloh - reklamní tabule, - výroba samolepek - kopírování a barevný tisk. - dárkové předměty s potiskem - výroba reklamních bannerů - sítotisk - tampontisk - letáky, firemní složky, bloky - vlajky - potisk tašek, triček

Kadeřnictví. Holičství Služby. - kadeřnické: - stříhání, moderní střihy, melíry, barvení a tónování - zhotovení slavnostních účesů.

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Internetové a grafické studio. Služby: - webdesign: - tvorba webových stránek, internetových prezentací - eshopy, e-shopy, internetové obchod - grafické práce, DTP studio: - 3D reklamní poutače - SEO optimalizace pro vyhledávače - zajišťujeme překlady webu do cizího jazyka - internetové marketingové služby.