Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Realitní činnost.

Komplexní služby v oblasti reklamy a marketingu na internetu. Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače(SEO), správa PPC kampaně a poradenství.

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Manikúra - péče o přírodní nehty - modelace nehtů - nehtový design

Financování projektů. Podnikatelské plány. Dotační programy. Dotace pro firmy.

Reklamní činnost: - grafika - malby na fasády - výroba plachet - drobné dárkové předměty - polepy aut - 3D polepy.

Skladování: - mražené zboží - chlazené zboží. Pronájem nemovitostí: - kanceláře - sklady - garáže - dílny.

Ofenzivní marketing: - marketingové konzultace - marketingové školení, kurzy - marketingové nástroje.

Fotografování - dokumentární fotografie všechny oblasti lidské činnosti Služby reklamní agentury Poskytování - marketingové poradenství Design výrobků Grafické práce

Personální agentura: - krátkodobé zaměstnání - dlouhodobé zaměstnání - brigády - hledání zaměstnanců pro firmy.

Kosmetický salon: - aplikace botulotoxinu, výplň vrásek, permanentní make-up, chemický peeling.

Poskytování služeb, služby, poradenství: - podnikatelům v oblasti gastronomie, ubytování, stravování, prodeje potravin - vyhledávání obchodních partnerů - marketing, koordinace.

Kompletní služby: - v oblasti reklamy - reklamní studio - specializaca na grafický design, webdesign, tvorba letáků, prospektů, katalogů, kalendářů. Výroba: - vizitky - logotypy - novoroční přání, oznámení - řezané reklamy, velkoplošný tisk.

Fitnes studio: - fitness centrum (TRX, bossu, břišáky, balony, pilates) - posilovna - move it - fitbike - solárium - fitbox, zumba Služby, poradenství: - trénink - výživa na základě měření přístrojem BODYSTAT. Prodej, poradenství: - výživové doplňky - cvičební pomůcky.

Prodej - luxusní kosmetika SEBASTIAN PROFESSIONAL WELLA Kadeřnické služby Kosmetické služby

Masáže klasické, medové, lávovými kameny, thajské - masáže nohou a chodidel - balneo zábaly, tělový peeling - Dornova terapie - Breussova masáž

Bazar, zastavárna: - výkup, prodej zlata, stříbra, zlomků, elektronika, domácí potřeby, mobilní telefony, kola, PC, NTB.

Působnost v oblasti reklamních předmětů. - potisky - tamponový tisk - gravírování - reklamní předměty, polepy aut, reklamní cedule - velkoplošný tisk - strojové vyšívání textílií