Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zhotovení: - digitální fotografie - fotoatelier - fotografie na doklady - svatební foto - fotokalendáře - tisk fotografií Prodej: - fotopřístroje - značkových fotoaparáty - fotoaparáty.

Služby: - kosmetické - kadeřnictví.

Inženýrská a projektová činnost se zaměřením především na fontány a vodotrysky: - zahradní, městká, plovoucí fontána - umělé toky, jezírka, vodopády - úpravy vod, čerpací stanice.

Rehabilitace, masáže: - aromaterapeutické zábaly - tvarování postavy - zpevnění postavy a pokožky - odstranění celulitidy - odplavení škodlivin z těla.

Zhotovení: - programy na míru - počítačové programy na zpracování dat - software - programátoři.

Studio Monet: - čištění pleti - masky - masáže obličeje - depilace voskem - líčení - prodej kosmetiky - lifting, termální, antistresové ošetření.

Kosmetické centrum: - kosmetika - pedikúra - kadeřnictví - prodlužování řas, vlasů.

Poradenská činnost: - zajištění výpočetní techniky.

Překladatelské, lokalizační a korektorské služby z anglického do českého jazyka se specializací na letectví, průmysl a výpočetní techniku.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti - byty, domy, nebytové prostory. Služby: - znalecké posudky - odhady nemovitostí. Vydavatelství: - Realitní noviny (měsíčník).

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Reklamní studio Stuart: - grafické návrhy tiskovin - reklamní kampaně - webové prezentace a tvorba webovek - fotografování. Mořský rybolov - vše pro mořský rybolov.

Kosmetické služby: - masáže - čištění pleti - formování obočí - barvení obočí a řas.

Prodej, servis: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty - kopírky, skartovačky, řezačky - tiskárny, plottery - software - náplně do tonerů, tiskáren Copy centrum: - barevné i černo bílé digitální kopírování, tisk - laminování do folie.

Skladování zboží: - externí sklady. Spedice: - železniční, letecké přepravy - kamionové, námořní přepravy. Logistika: - překládková činnost.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Celosvětové přepravy: - export, import - silniční přeprava - námořní přeprava - říční přeprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Kovošrot. Sběrné suroviny.

Jazyková a manažerská škola: - pomaturitní studium - příprava pro státní maturity - kurzy pro děti a mládež - překlady, tlumočení.