Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Design, návrhy - interiéry Promo akce Tvorba - corporate identity Architektonické studie (rodinné domy) Grafické práce (letáky, firemní tiskoviny, plakáty, vizitky) - lehké úpravy stávajících tiskovin

Poradenské služby - IT služby - vývoj SW nástrojů - implementace, internetové služby.

Služby - ultrazvuková bezbolestná liposukce - lymfatická masáž, lymfodrenáž - nehtová modeláž - manikúra, pedikúra - masáže.

Style mode, svatební salon a agentura - zprostředkování svatby - půjčování a prodej společenských šatů, šatů pro družičky, a mládence, pánských obleků - půjčování a prodej doplňků pro nevěsty - květinový servis - služby koordinátora svatby.

Salon KENNY - stříhání a úprava psů - psí salon.

Služby - soudní tlumočník - překlady a tlumočení.

Služby - copywriting - webové prezentace - sociální sítě.

Testovací centrum - tenisové rakety značky Dunlop.

E-shop: - solária - kolagenária - trubice - vibrační desky - kosmetika

FIT CENTRUM I - R CLUB - fitness centrum - posilovna - solárium. Další provozovna - adresa. K Vinici 1256, 53002 Pardubice - tel.: 466301021

Služby: - nehtové studio - manikúra - zdobení a modeláž nehtů

Poradenská a konzultační činnost - ochrana životního prostředí, ekologie.

Elza reklama: - grafika - DTP - tvorba logotypů - signmaking

Činnost: - kompletace, balení zboží.

Studio KOZEL - grafické práce. CTP pracoviště - adresa: Husovo náměstí 54, 533 04 Sezemice - tel: 464 646 301, 775 465 508 - e-mail: cech@studiokozel.cz.

Služby - projektování staveb - architektonické studie - stavební dozor. Realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování objektů.

Činnost - strojové reklamní vyšívání. Vyšíváme - loga pro firmy, sportovce - čepice, trička, mikiny, vesty, bundy - pracovní oděvy a další.

Orlický deník (dříve Orlické noviny): - vydavatelství a nakladatelství - inzerce - propagace a reklama.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování elektrických zařízení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Zprostředkování velkoobchodu Programování, poradenství a související činnosti

Masáže klasické, sportovní, relaxační, rekondiční.

Nabízím komplexní reklamní služby včetně pronájmu reklamních ploch a tisku. Dále jsem provozovatel internetových portálů.