Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zámečnictví, nástrojářství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací ...

Natáčíme záznamy přednášek, konferencí, školení i seminářů. Zařídíme pro vás záznam firemní akce, reklamní prezentace, rozhovoru či prezentace osobností a záznamy festivalů, divadelních představení a jiných akcí. Zpracované video můžeme publikovat na našem webu pro účastníky vašich akcí, přístup k videu může být zdarma nebo ho můžeme zpoplatnit.

Služby: -provoz kadeřnictví -panské, dámské, dětské.

Služby: Studio Kleopatra: -masáže -kosmetika -kadeřnictví -manikúra -pedikúra -depilace.

Služby: Salon Archcentrum: -kadeřnictví -masáže -kosmetika.

Služby: - marketing - obchodní zastoupení - lokalizace software - ATC produkty - odborné překlady

Volání pro firmy s možností eliminace nákladů Vodafone

Kosmetika - kryolipolýza - lymfodrenáže - depilace Nehtová péče Kosmetické masáže

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - bytové dekorace: - svíčky, aromalampy a mýdlové konfety - zahradní dekorace - kosmetika Boemi - dorty z ručníků. Zakázkové šití, výroba, eshop: - textilní výrobky: - sedáky na židle, potahy na křesla a gauče, závěsy, zástěry a ubrusy na míru, textilní košíky, povlečení, ...

KOTLEBA & LOUDA Práce : - malířské - natěračské - výškové - úklidové

Služby: -kadeřnictví dámské, pánské, dětské.

Stavební činnost: - občanská, bytová i průmyslová výstavba Komplexní služby v oblasti stavebnictví, včetně stavby "na klíč" s individuálním přístupem k zákazníkovi. Reality: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí a realit. Spedice: - spediční firma, nákladní doprava, mezinárodní kamiónová doprava.

Zviditelněte vaší firmu prohlídkou v Google mapách. Jedna z nejúčinnějších reklam bez časového omezení. Z pohledu provozovatele společnosti se bezesporu jedná o jedenu z nejúčinnějších reklamních služeb současnosti s dlouhodobou účinností bez měsíčních nebo ročních poplatků. Uživatelé a potenciální zákazníci si budou moci projít interiér Vaší ...

Síť prodejen s potravinami a zbožím denní spotřeby. Nabízíme velkoobchod, maloobchod - potraviny. V našich prodejnách dále najdete smíšené zboží, průmyslové zboží, drogerii, stavebniny, diskontní prodej, ovoce, zeleninu a mléčné výrobky.

Služby: -masáže -rekondiční služby -regenerační služby.

Služby: -masáže havajské a Breussovy.

Služby: -masáže relaxační, lymfatické, hawajské, zdravotní -rašelinové zábaly.