Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Firemní image Tisková grafika SEO optimalizace - copywriting Tvorba, design - www stránky

Stavba - PC na míru Výroba - www stránky - internetové obchody Webhosting

Kosmetika - líčení - prodlužování řas - depilace - peeling - vizážistka Nehtové studio - manikúra - pedikúra - peeling - ošetření a zapilování nehtů - zabroušení a ošetření chodidel Masáže (medové, reflexní, klasické, ...) - masáž lávovými kameny, ...

Poskytování virtuálního sídla za účelem jejího zápisu do obchodního rejstříku pro podnikatele z řad právnických osob. Virtuální sídlo je sídlo splňující zákonem danou identitu nutnou pro existenci firmy, avšak neumožňující využívání místa k dalšímu podnikání, jako je např. obývání kanceláře, skladování zboží a podobně. Ekonomická činnost.

Kosmetika - prodlužování a zhušťování řas - depilace Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů

Mlynářství. Opravy motorových vozidel. Pronájem bytových a nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků. Maloobchod s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Výroba krmiv a krmných směsí. Výroba potravinářských výrobků. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Činnost ...

Úklidová agentura. Služby: - úklidové služby v domácnosti - jednorázové, pravidelné služby, úklidy: - vysávání, utírání prachu, žehlení, mytí oken, praní - venčení domácích mazlíčků - hlídání a doučování dětí - péče o seniory: - osobní asistence - zajištění, dovoz, odvoz na vyšetření, rehabilitace - dovoz jídla, ...

Nehtové studio: - klasická manikúra - francouzská manikúra - nehtová modeláž, gelová modeláž nehtů - zpevnění přírodních nehtů - modeláž nehtů na nohou - P-Shine.

Fotografické služby: - reportážní fotografie všeho druhu - společenské události - svatební fotografie, svatby, svatební balíčky služeb - plesy, večírky - sportovní akce.

Masérské služby, masáže: - klasické masáže - medové masáže - dětské masáže, masírování dětí - masáže lávovými kameny.

Studio pro dámy: - fittness zóna - cvičení na přístrojích VACU THERM, VACU ORBITRACK a VIBRO PLATE - estetin zóna: - liposukce - lymfodrenáže - face lifting - nehtová modeláž - prodlužování - řasy - relax zóna: - masáže, masírování: - regenerační masáže - klasické masáže - vibrosauna - ...

Kosmetické studio: - kosmetická péče francouzskou přírodní kosmetikou Mary Cohr - depilace cukrovou pastou Pandhy´s - profesionální líčení, make-up pro různé příležitosti - svatby, plesy - vizážistické služby. Zdravé opálení, opalování nástřikem: - samoopalovací nástřik VITA LIBERATA

Fotografické služby: - svatební fotograf - specializace na focení svateb - maturitní plesy, maturitní tablo, školní fotografie - sportovní akce - hudební akce, koncerty.

Poradenství, služby: -ekonomické, organizační -celkové ozdravení problémových firem, převzetí managementu, revitalizace -zhodnocení a příprava firem k legitimnímu prodeji a vstupu investora. Marketingové analýzy. Organizační a prováděcí vzdělávací činnosti. Služby soukromých detektivů. Personalistika.

Pracovní agentura, personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce, zaměstnání v oboru - svářeč, horizontář, karuselář, formíř a strojní zámečník. Veškeré zednické práce.

Grafické práce: - webdesign - grafický návrh, tvorba webových stránek nebo internetového obchodu - návrhy, realizace - loga, logotypy, firemní identita - firemní propagační materiály - tisková grafika - letáky, brožury, inzerce, časopisy.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - líčení - depilace, epilace - barvení řas a obočí, úprava obočí. Použití německé kosmetiky značky Biodroga.

Nehtové studio: - SPA pedikúra: - základní suchá pedikúra - aromatická lázeň nohou spojená s peelingem - vyživující a regenerační zábaly nohou - reflexní masáže nohou - medicinální přístrojová suchá pedikúra. - ošetření se provádí výbrusem frézkami - SPA manikúra: - základní manikúra - provoněná lázeň s ...