Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Provoz : - kosmetické studio a solárium. Prodej: - kosmetické výrobky.

Svatební fotograf Pardubice Nabízíme: - fotografování svateb - fotobooky, - fotografické reportáže - reklamní fotografie - atelierová fotografie - akt - portrét - krajina - fotodokumentace svateb.

Zpracování a likvidace železného i neželezného odpadu.

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií

Poradenství, služby a outsoursing v oblasti kvality, měření, logistiky především pro automobilový průmysl.

Výroba svatebních oznámení, velké množství netradičních motivů, možnost zhotovení i z vlastní fotografie. Dále vyrábíme novoročenky, promoční oznámení, vizitky, různá blahopřání, pohledy a jiné tiskoviny. Profesionální fotografování produktů pro katalogy a internetové stránky. Školní fotografie. Portréty, retuše, fotomontáže. Kompletní grafické ...

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Mezi portfolio našich služeb patří například reklamní činnosti, tvorba webových stránek, eshopů, tiskové služby a grafické práce. Působíme po celé republice a nabídka služeb a produktů je velmi pestrá. Veškeré služby a produkty dodáváme vždy v prvotřídní kvalitě a za bezkonkurenční ceny.

Čištění, úklid: - průmyslové objekty - haly, banky - hotely, nemocnice - administrativní budovy - výrobní objekty - sportoviště - byty a domácnosti. Čištění: - koberce - podlahy - čalounění - interiéry vozidel, automobily. Úklid: - stálý - předkolaudační - po řemeslnících - rodinné domy, vily, byty. Sídlo: Na ...

Konzultační společnost. - metodika řízení obchodního oddělení a práce obchodních zástupců - komplexní analýza Vašeho obchodního oddělení - maximální kontrola nad výkonností a efektivitou Vašich zaměstnanců - významně ušetřený čas Vám a Vašim obchodníkům

PÍSMOMALÍŘSTVÍ. Nabízíme polepy osobních i nákladních automobilů a autoplachet. Navrhneme a vytvoříme grafické návrhy, design loga, firemní image. Výroba reklmaních panelů a bilboardů. Navrhujeme a tiskneme letáky a reklamní předměty.

Služby: - aranžování (výlohy, výstavy, interiéry) - šití bytového textilu.

Služby: -testování EEE součástek -recyklace rozpouštědel -technický tisk.

Jewell Photo Služby: -fotografické studio -reklama -reklamní služby.

Poskytování poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Komplexní dodávky, instalace, projekce, servis: - bezdrátové prostředky pro datové a hlasové propojování počítačových sítí - informační systémy pro podniky na klíč (ERP, CRM, řízení výroby) včetně dodávky hardwaru i softwaru - strukturované kabelážní systémy - kancelářské aplikace v prostředí LOTUS NOTES (pošta, portály, zakázkový vývoj ...

Tvorba software na zakázku. Prodej a servis výpočetní techniky.

Nabídka služeb v oblasti nedestruktivního zkoušení.

Reklamní agentura: -reklamní a marketingové služby. Vypracování grafického návrhu.

SIDERIS_ATELIER ÚSPORNÉ ARCHITEKTURY nabízí: - projekty rodinných domů - projekty energeticky úsporných staveb - projekty občanské vybavenosti - projekty rekonstrukcí a rekonverzí objektů - komplexní realizace projektů a inženýring SIDERIS_STAVÍME JINAK - nabízí: - realizaci dřevostaveb ze systému K - KONTROL.

Dovozce: - reklamních deštníků dětské, svatební, rybářské.. - holové deštníky - golfové deštníky - skládací deštníky - designové deštníky - zakázková výroba včetně jejich potisku již od 1 ks - e-shop Rychlé dodací termíny, osobní přístup a sympatické ceny Vás mile potěší.

Služby: -čištění koberců a čalouněného nábytku -rekonstrukce koupelen.

Vývoj, výroba, prodej: -software pro truhlářskou, nábytkařskou výrobu.

Nakladatelství a vydavatelství. Vydávání titulů publicisticko-odborného charakteru.