Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -kadeřnictví -kadeřnictví dámské, pánské.

Služby: -kadeřnictví - Poskytování kadeřnických a kosmetických služeb

- kadeřnictví - kadeřnické služby

Pohřební služba. - kompletní služby pohřebnictví V Ústí nad Orlicí, má naše pohřební služba rozlučkovou místnost ve stylu kaple. Počet míst je standardně připravena pro 40 osob.

Výpočetní technika nákup a prodej. Prodej: - PC, notebooky, kopírky, faxy, tiskárny, psací stroje, repasované PC, digitální diáře, záznamníky, skartovače. PC - LEO, HP COMPAQ. FUJITSU_SIEMENS. Internet a jeho připojení, tvorba www stránek, tvorba WI - FI bezdrátových sítí.

Provádíme - čištění města, údržba komunikací - likvidace odpadu - provoz veřejného osvětlení - výlepy plakátů - umístění reklamních tabulí na sloupech veřejného osvětlení. Pietní služba, Pod Břízkami 990: - nepřetržitá služba pro převozy zesnulých - sjednávání a realizace smutečních obřadů - provádění kremací. Agroservis: - ...

Naše realitní kancelář nabízí standardní realitní služby. Zprostředkovává prodej, pronájem, koupi a nájem nemovitostí. Působíme jak na druhotném trhu s realitami, tak v oblastech nové výstavby. Předmětem našeho protfolia jsou i komerční nemovitosti, výkupy nemovitostí, správa nemovitostí i financování nákupu realit. Sídlo: Mlýnská 388/68, 602 ...

Psí salon, úprava srsti psů: - stříhání - trimování - koupání - vyčesávání - drobné úpravy - poradenská činnost - prodej psí kosmetiky.

Práce, služby: -řezání kovů a plechů plasmou, plasma, plazma: -na CNC* stroji-HYPERTHERM HT** 2000 -rozměr stolu 1500 x 3000 mm** -síla plechu do 40 mm -řezání mobilní plasmou přímo u zákazníka -vysoká kvalita řezu -krátké dodací lhůty -zajištění dopravy vypálených dílů k zákazníkovi -likvidování ...

výuka angličtiny, překlady a tlumočení, výuka ruštiny

Úklidové služby, úklid, čištění : - po řemeslnících, po malování - jednorázový i trvalý úklid domácností, firem - mytí oken pomocí horolezecké techniky - čištění koberců, sedacích souprav - úklid kanceláří, bank - úklid staveb - čištění kanalizací - správa a údržba nemovitostí. Práce : - výškové, pomocí horolezecké techniky ...

Grafické a kopírovací služby: - kopírování do formátu A3, zvětšování, zmenšování - kopírování z knih, časopisů - reklamní plakáty, letáčky, vizitky černobílé, barevné - svatební oznámení - laminování, kroužková vazba - razítka TRODAT.

Provádíme profesionální fotografické služby na vysoké úrovni. Léčba chorob. Zdravotní diagnostika. Semináře a přednášky o přirozené stravě. Články o výživě. Podpora při uzdravování. Nutriční poradentsví. Program na hubnutí. Individuální diagnostika potravinové nesnášenlivosti.

Zabýváme se tvorbou www stránek, e-shopu a optimalizací SEO. Nabízíme moderní www stránky s oblíbeným redakčním systémem Drupal používaným na spoustě internetových stránkách. Naše webové stránky patří k nejlevnějším a přesto k nejkvalitnějším. Www stránky od nás jsou i s SEO optimalizací. Pro Vaši spokojenost není problém na web stránky umístit ...

Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti barevného, černobílého digitálního tisku a kopírování. Naše služby: - maloformátový čb. a bar.tisk a kopírování - velkoformátový čb. a bar.tisk a kopírování - skenování - tisk plakátů - laminace - vazby - vizitky - reklamní tiskoviny.

Kadeřnictví : - moderní střihy - americké barvení - permanentní styling - melírování

Autodoprava: -čerpání, přeprava, likvidace fekálií, nebezpečných odpadů -čištění lapolů -obchod s odpadem a šrotem.

Masáže: Havajská LOMI LOMI, relaxační, sportovní, detoxikační medová, anticelulitidní, lymfodrenáž, aromamasáž, základní tantrická masáž-umění doteku CENY JIŽ OD 150 Kč ZÁKAZNICKÉ SLEVY: na 1. masáž 50% SLEVA, 11.masáž ZDARMA(40 minut) DÁRKOVÉ POUKAZY www.oaza-masaze-pce.cz

Realitní a znalecká kancelář se zaměřením na kompletní služby při prodeji nemovitostí - právní poradenství v dané oblasti - příprava smluvních dokumentů - tržní odhady nemovitostí - znalecké posudky - posudky pro insolvenční řízení - posudky pro exekuční řízení Jsme na realitním trhu v ČR již více než 17 roků.