Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklama a marketing: - reklamní předměty - singmaking - promotion akce - marketingová komunikace - webdesign. Grafické práce: - grafické návrhy pro veškeré tiskoviny od vizitek po katalogy, obaly na výrobky, reklamy, firemní loga, jednotný vizuální styl firmy. Produkce: - zpracování jakékoliv zakázky, od A do Z.

Kompletní reklamní servis, reklama: -řezaná reklama -polepy: auta, stojany, výlohy, panely -firemní cedule a šťítky (PVC, mosazné, nerezové) -orientační systémy, -světelná reklama -billboardy, plachty, samolepky -velkoplošný digitální tisk -textil (čepice, trika, monterky...)

Tiskařské práce a služby. Zajištění vydavatelské činnosti a služeb grafického studia.

Kompletní reklamní servis: -grafické návrhy -sazba textů -skenování, osvit -ofsetový čtyřbarevný tisk -logotypy -vizitky, dopisní papíry, formuláře -reklamní prospekty -brožury, katalogy, ceníky, plakáty -chlopňové desky -výroční zprávy -reklamní tabule i světelné -sítotisk-samolepky, trička -kontakt: p.Miroslav ...

Výroba -čisté chemikálie. Zpracování, likvidace: -nebezpečné odpady -technologie pokovování skla - stříbření -galvanizérství.

- Tisk - knihtisk - číslování - tiskopisy - ofsetový tisk do formátu A3

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Zámečnictví, kovovýroba. -ploty -brány -schodiště -zábradlí -výlohy -reklamy Provozovna: Poličská 757 539 01 Hlinsko

Bezdrátový internet UNET: pro lakality Choceň, Sruby, Dobříkov, Rzy, Zámrsk, Dvořisko, Vysoké Mýto, Slatina, Kosořín, Zářecká Lhota, Loučky, Svatý Jiří, Oucmanice, Brandýs nad Orlicí, Hemže, Mostek, Skořenice, Koldín, Běstovice, Újezd u Chocně, Chloumek, Plchůvky, Plchovice, Kostelecké Horky, Čermná nad Orlicí, Čičová, Korunka, Horní ...

Tvorba www prezentací, internetové i plošné reklamy. Správa webového prostoru Firemnet. Prodej a instalace počítačových komponentů a příslušenství.

Výroba reklamních spotů, samolepicích fólií, prezentačních letáků, vizitek, plakátů a billboardů. Nabídka audio prezentací vyjížďkovými vozy.

Znalecká a realitní kancelář Pardubice provádí inženýring, technický dozor investora a výkon koordinátora BOZP, znalecké posudky v oblasti oceňování nemovitostí (administrativní a obvyklá cena), vad a poruch staveb, cen a kvality stavebních prací, realitní a poradenskou činnost, výběr, nákup, rekonstrukce a správa nemovitostí pro vybrané ...

Zajišťujeme: - vysokorychlostní připojení k síti Internet - internetová telefonie VoIP - servis výpočetní techniky.

Služby: -grafický návrh -DTP -CTP (osvit přímo na kovolist) -jedno až plnobarevný (pětibarevný) tisk -číslování, ražba -prospekty, letáky, skládačky -plakáty, katalogy -kalendáře -noviny, časopisy, pohlednice -vizitky, pozvánky -knihy, publikace -tisk obálek, tiskopisů -lepená a banerová reklama.

Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí: -havarijní plány -provozní řády čerp.stanic PHM, skladů chem. látek, mycích ramp, kompostáren apod. -zkoušky těsnosti nádrží na závadné látky -odpadové hospodářství - nebezpečné odpady -plány odpadového hospodářství -ochrana ovzduší a pod.

Sekretářské a překladatelské činnost

Stříhání psů všech plemen -koupání, sušení a vyčesávání -koupání a vyčesávání/bez střihu/ -trimování -výplachy a čištění uší -stříhání drápků -depilace ušních chloupků -čištění análních žlázy -perličkové koupele -profesionální léčebná kosmetika -spolupráce s veterinářem a dermatologem -provádíme léčebné kůry pro alergické ...

Činnost: - stravovací služby - středisko zajišťuje služby stravování pro zaměstnance mateřské společnosti, zaměstnance ostatních firem sídlících v areálu EOP, firem mimo areál, ale také pro náhodně příchozí. - kantýna - recepční služby - odpadové hospodářství

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. Salon Pegy: -stříhání, úprava psů malých plemen. -vše pro Yorkšírské teriéry. Chovatelská stanice Yorkšírských teriérů.

Pobočka. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy. -IT infrastruktura. -systémová integrace.

Realitní kancelář DOMOV Specializujeme se na zprostředkování prodeje, koupě, směny a pronájmy: -rodinných domů -bytů -rekreačních objektů -pozemků. Zajišťujeme tyto služby: -kompletní převody výše citovaných nemovitostí -převody nemovitostí v rámci rodiny -sepsání dohod o vypořádání podílového spoluvlastnictví a dohod o ...