Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
NEJLEVNĚJŠÍ POLEPY s.r.o. se zaměřuje na výrobu samolepek, polepů na auta, tapet a polepů na výlohy.

Služby - marketingové - public relations - strategická komunikace.

GeoEko, s.r.o. se specializuje na geologické a ekologické služby. Nabízí měření radonu, sanační práce a vsakování vod.

L´MONT INTERIÉRY s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizaci interiérů.

Efektivní cesta s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti webdesignu a marketingu, včetně budování firemní kultury a efektivního marketingu.

DF MARKETING, s.r.o. se specializuje na online marketing, obchod a multimédia, výrobu webových stránek a SEO.

KOVOŠROT Hůrka s.r.o. se zabývá výkupem kovů a likvidací odpadů.

Kosmetické studio ATYNA je oázou krásy a pohody, kde se můžete nechat hýčkat a opečovávat. Studio nabízí širokou škálu služeb, které zahrnují inovativní metody jako je Hyaluron pen a Derma pen, jež přinášejí klientům mladistvý a svěží vzhled. Pro ty, kteří touží po dokonalé pokožce, studio poskytuje colagenové neinvazivní nítě, moderní ...

Přímo pod nosem s.r.o. provozuje svatební magazín SvatebníAsistentka.cz. Jsou online průvodcem pro snoubence i svatební hosty, a jsou jedničkou na českém internetu.

Eliška Jiránková se zaměřuje na pořádání výstav, divadelních představení a koncertů.

Budina Design s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace interiérů, výrobu nábytku a rekonstrukce bytů a domů.

100 CZK PARDUBICE s.r.o. provozuje kadeřnictví, zaměřuje se na péči o vlasy a provádí barvení, střih i účesy.

Forso s.r.o. se zaměřuje na zpracovávání studií, projektové dokumentace, inženýrskou činnost, výstavbu zabezpečených datových center a na projektové řízení.

Martin Pavelka s.r.o. je specializovaná firma zabývající se správou nemovitostí. Poskytuje komplexní servis v oblasti správy bytových i nebytových jednotek, včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků.

Top Party Stany s.r.o. je specialistou na pronájem stanů a příslušenství pro různé události. K dispozici jsou stany různých typů a velikostí, včetně nábytku a dekorací pro svatby, oslavy, firemní akce a festivaly.

IDEAL REALITY Pardubice s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí. Poskytují komplexní služby v oblasti realit, včetně poradenství a zprostředkování obchodů.

Štěpán Pipek poskytuje pronájem a prodej pro svatby, oslavy a další události. Nabízí široký výběr dekorací, kostýmů a party potřeb.

Go Digital! Direct s.r.o. je společnost poskytující komplexní outsourcingové služby v oblasti komunikace se zákazníky.

Petra Žaloudková se zaměřuje na přístrojovou pedikúru.

Anna Grecmanová provozuje studio, které nabízí půjčovnu šatů, líčení, účesy a kurzy líčení.

Dehas Investment s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti realit, oceňování nemovitostí, právní servis a s tím souvisejí služby.

Jan Šaroch provozuje tetovací a piercingové studio v Pardubicích.

SIMPLIKO s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací, e-shopů, webdesignu a komplexní digitální řešení pro projekty, včetně podpory a konzultací.

Eliott Professional Care s.r.o. je specializovaný obchod a výrobce kosmetických a veterinárních přípravků pro koně. K dispozici jsou produkty jako sprchovací pistole, bylinné masti a ochranné krémy proti slunci.

Miroslav Beneda provozuje fotografické studio, které poskytuje širokou škálu služeb, včetně svatebního, rodinného a portrétního fotografování.