Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Masérské služby, masáže: - klasické masáže - medové masáže - dětské masáže, masírování dětí - masáže lávovými kameny.

Studio pro dámy: - fittness zóna - cvičení na přístrojích VACU THERM, VACU ORBITRACK a VIBRO PLATE - estetin zóna: - liposukce - lymfodrenáže - face lifting - nehtová modeláž - prodlužování - řasy - relax zóna: - masáže, masírování: - regenerační masáže - klasické masáže - vibrosauna - ...

Kosmetické studio: - kosmetická péče francouzskou přírodní kosmetikou Mary Cohr - depilace cukrovou pastou Pandhy´s - profesionální líčení, make-up pro různé příležitosti - svatby, plesy - vizážistické služby. Zdravé opálení, opalování nástřikem: - samoopalovací nástřik VITA LIBERATA

Fotografické služby: - svatební fotograf - specializace na focení svateb - maturitní plesy, maturitní tablo, školní fotografie - sportovní akce - hudební akce, koncerty.

Poradenství, služby: -ekonomické, organizační -celkové ozdravení problémových firem, převzetí managementu, revitalizace -zhodnocení a příprava firem k legitimnímu prodeji a vstupu investora. Marketingové analýzy. Organizační a prováděcí vzdělávací činnosti. Služby soukromých detektivů. Personalistika.

Pracovní agentura, personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce, zaměstnání v oboru - svářeč, horizontář, karuselář, formíř a strojní zámečník. Veškeré zednické práce.

Grafické práce: - webdesign - grafický návrh, tvorba webových stránek nebo internetového obchodu - návrhy, realizace - loga, logotypy, firemní identita - firemní propagační materiály - tisková grafika - letáky, brožury, inzerce, časopisy.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - líčení - depilace, epilace - barvení řas a obočí, úprava obočí. Použití německé kosmetiky značky Biodroga.

Marketing na sociálních sítích: - realizace kvalitních marketingových kampaní na sociálních sítích Vzdělávací kurzy, školení: - pro veřejnost - kurzy pro seniory. - pro firmy.

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky - kancelářské prostory.

Stavební, bourací, malířské a natěračské práce, rozvod sítí, podlahy (dlažby, obklady), tónovací centrum, kontejnery, zahradní a úklidové práce

Zajišťujeme výkup, nakládku, svoz, třídění a zpracování veškerého papíru, elektroodpadu, kovového odpadu, plastů a fólií a ostatních odpadů

Likvidace - dřevěné odpady pařezy

Zabýváme se: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury, a v oblasti zadávání veřejných zakázek - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - projektování, ekonomické zpracování - zajištění provádění staveb - technický dozor investora

Stříhání dámské, pánské a dětské. Nejnovější moderní střihy. Nové trendy melírování do střihu a probarvení. Během práce se zákazníky – nabízíme maminkám dětský koutek pro děti. Profesionální vlasová kosmetika značky REVLONa GOLDWELL.

Konference Pořádání - sportovní akce teambuilding Grafické zpracování tiskovin (pozvánky, letáky, vizitky, ...) Tvorba - www stránky Moderování konferencí, společenských, kulturních a sportovních akcípořádání - společenské a kulturní akce

Znalecká činnost v oboru stavebnictví, ekonomika odhady - nemovitosti Realitní činnost

Pilates Fyzioterapie Baňkování - masáže lávovými kameny

Servis - kopírovací technika Pronájem - byty Pronájem - nebytové prostory Servis - výpočetní technika

Fotoslužby Grafické návrhy Kompletní řešení webových prezentací, tvorba - internetové obchody

Stavební projekce, výstavba domů a bytů. Realitní kancelář.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, firemní webové prezentace - dohledové centrum a technická podpora - moduly pro internetový obchod, e-shop - virtuální 3D prohlídky pro zobrazení skutečného prostoru - corporate identity - jednotná firemní prezentace. Vývoj: - webové hry - webové aplikace.