Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Top Party Stany s.r.o. je specialistou na pronájem stanů a příslušenství pro různé události. K dispozici jsou stany různých typů a velikostí, včetně nábytku a dekorací pro svatby, oslavy, firemní akce a festivaly.

IDEAL REALITY Pardubice s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí. Poskytují komplexní služby v oblasti realit, včetně poradenství a zprostředkování obchodů.

Štěpán Pipek poskytuje pronájem a prodej pro svatby, oslavy a další události. Nabízí široký výběr dekorací, kostýmů a party potřeb.

Go Digital! Direct s.r.o. je společnost poskytující komplexní outsourcingové služby v oblasti komunikace se zákazníky.

Petra Žaloudková se zaměřuje na přístrojovou pedikúru.

Anna Grecmanová provozuje studio, které nabízí půjčovnu šatů, líčení, účesy a kurzy líčení.

Dehas Investment s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti realit, oceňování nemovitostí, právní servis a s tím souvisejí služby.

Jan Šaroch provozuje tetovací a piercingové studio v Pardubicích.

SIMPLIKO s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací, e-shopů, webdesignu a komplexní digitální řešení pro projekty, včetně podpory a konzultací.

Eliott Professional Care s.r.o. je specializovaný obchod a výrobce kosmetických a veterinárních přípravků pro koně. K dispozici jsou produkty jako sprchovací pistole, bylinné masti a ochranné krémy proti slunci.

Miroslav Beneda provozuje fotografické studio, které poskytuje širokou škálu služeb, včetně svatebního, rodinného a portrétního fotografování.

INCARGO s.r.o. se zaměřuje na IT programy pro dopravu a logistiku.

HEPI - ÚKLID s.r.o. poskytují jednorázový i periodický úklid pro firmy, domácnosti a bytové domy.

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? Ing. David Doskočil - Stavby od A do Z je vaše řešení! Nacházíme se na adrese Dašická 1769, Pardubice, a jsme připraveni vám nabídnout kompletní služby ve výstavbě pozemních staveb. Od plánování přes realizaci až po prodej, my vás provedeme celým procesem s maximální pečlivostí a ...

Michaela Vojtěchová se zaměřuje na hloubkové čištění koberců, čalounění, a interiérů vozidel.

Ing. Kristýna Jelínková je kosmetička a vizážistka z Pardubic, která se specializuje na svatební a osobní líčení.

Alice Vítková provozuje psí salon v Pardubicích. Služby zahrnují stříhání, trimování, vyčesávání, koupání, fénování, stříhání drápků, čištění análních žláz, úpravu štěňat, poradenskou činnost, depilaci uší a další.

TAJKAR s.r.o. provozuje samoobslužné prádelny v Pardubicích, Hradci Králové a Mladé Boleslavi nabízí rychlé a efektivní praní i sušení velkého prádla.

Smrťáček s.r.o. se specializuje na deratizaci, dezinsekci a dezinfekci na nejvyšší úrovni.

H&Rmoney reality s.r.o. provozuje realitní kancelář a zprostředkovává prodej a pronájem nemovitostí.

Status studenta s.r.o. se zaměřuje na vývoj internetového portálu.

Wantok s.r.o.vyvíjí řešení pro přístupové systémy a RTLS (monitorování předmětů a osob v reálném čase). Nabízí IoT platformu, navigaci osob v budovách, SOS tlačítko pro ohlašování událostí a MiniTV Entertainment.

Vševesele s.r.o. se zaměřuje na služby jako správa nemovitostí, údržba zeleně, úklidové služby a vyklízení nemovitostí.

Aircastles s.r.o. se zaměřuje na vytváření funkčních brandů, digitálních zážitků a obsahu, který lidi baví.

Nikomax personal s.r.o. je česká personální agentura, která poskytuje profesionální služby v oblasti dočasného přidělení zaměstnanců, smluv o dílo a dodání kandidátů.