Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví v Ráji Kadeřnictví: -dámské, pánské, dětské.

Kadeřnictví v Raji Dámské kadeřnictví s prodejem vlasové kosmetiky

Povodňové plány, manipulační řády pro VS, povodňový plán pro obce, odlučovače ropných látek.

Produkty firmy: - vakuové výlisky - formy pro vakuové tvarování - potištěné výrobky - reklamní předměty s potiskem.

Provoz : - kosmetické studio a solárium. Prodej: - kosmetické výrobky.

Svatební fotograf Pardubice Nabízíme: - fotografování svateb - fotobooky, - fotografické reportáže - reklamní fotografie - atelierová fotografie - akt - portrét - krajina - fotodokumentace svateb.

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií

Poradenství, služby a outsoursing v oblasti kvality, měření, logistiky především pro automobilový průmysl.

Výroba svatebních oznámení, velké množství netradičních motivů, možnost zhotovení i z vlastní fotografie. Dále vyrábíme novoročenky, promoční oznámení, vizitky, různá blahopřání, pohledy a jiné tiskoviny. Profesionální fotografování produktů pro katalogy a internetové stránky. Školní fotografie. Portréty, retuše, fotomontáže. Kompletní grafické ...

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Čištění, úklid: - průmyslové objekty - haly, banky - hotely, nemocnice - administrativní budovy - výrobní objekty - sportoviště - byty a domácnosti. Čištění: - koberce - podlahy - čalounění - interiéry vozidel, automobily. Úklid: - stálý - předkolaudační - po řemeslnících - rodinné domy, vily, byty. Sídlo: Na ...

Konzultační společnost. - metodika řízení obchodního oddělení a práce obchodních zástupců - komplexní analýza Vašeho obchodního oddělení - maximální kontrola nad výkonností a efektivitou Vašich zaměstnanců - významně ušetřený čas Vám a Vašim obchodníkům

PÍSMOMALÍŘSTVÍ. Nabízíme polepy osobních i nákladních automobilů a autoplachet. Navrhneme a vytvoříme grafické návrhy, design loga, firemní image. Výroba reklmaních panelů a bilboardů. Navrhujeme a tiskneme letáky a reklamní předměty.

Poskytování poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Tvorba software na zakázku. Prodej a servis výpočetní techniky.

Nabídka služeb v oblasti nedestruktivního zkoušení.

Reklamní agentura: -reklamní a marketingové služby. Vypracování grafického návrhu.

SIDERIS_ATELIER ÚSPORNÉ ARCHITEKTURY nabízí: - projekty rodinných domů - projekty energeticky úsporných staveb - projekty občanské vybavenosti - projekty rekonstrukcí a rekonverzí objektů - komplexní realizace projektů a inženýring SIDERIS_STAVÍME JINAK - nabízí: - realizaci dřevostaveb ze systému K - KONTROL.

Dovozce: - reklamních deštníků dětské, svatební, rybářské.. - holové deštníky - golfové deštníky - skládací deštníky - designové deštníky - zakázková výroba včetně jejich potisku již od 1 ks - e-shop Rychlé dodací termíny, osobní přístup a sympatické ceny Vás mile potěší.

Vývoj, výroba, prodej: -software pro truhlářskou, nábytkařskou výrobu.

Nakladatelství a vydavatelství. Vydávání titulů publicisticko-odborného charakteru.

POUZE SÍDLO SPOLEČNOSTI. PROVOZOVNA V BRNĚ. Vývoj, výroba: - software. Služby: - webdesign - programování.

Služby: -aranžování výloh, výstav. -písmomalířství.

Projekce budov. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.