Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby hodinového manžela Zednické práce Zámečnické práce Instalatérské práce Zahradní práce

- - fotoateliérfotografování těhotných bříšek, dětí i celých rodin

Reklamní agentura Grafické práce Webdesign

Reklamní činnosti. Pronájem vlastních nemovitostí. Provozování sportovně - kulturního areálu se specializací na letní sporty.

Internet marketing Microsite - statické výroba - www stránkyvývoj - internetové aplikace Webhosting

Servis - počítače Prodej - konfigurace počítačových sítí a linuxových serverůspráva, návrh a realizace - počítačové sítě

Výcvik psů - základní poslušnost - sportovní a služební výcvik - pachové práce - kousání do RINGO obleků - ochrana osob a majetku - příprava psů - výběr a odchov štěňat - poradenská činnost - krátkodobé kurzy s majitelem Ubytování psů Odchytová služba Prodej - vycvičení psi

Centrum Vaší krásy: -kosmetika -vizážistika -nehtový design -kadeřnictví -manikúra -pedikúra -ošetření těla -módní doplňky -prodej kosmetiky -rekvalifikační kurzy.

Signmaking Výroba - tiskoviny Grafické studio Webdesign Webhosting

Nehtové studio E - shop - ponožky HATEA - čaje a detoxikace - dárkové poukazy na masáže - bachovy esence Bodystyling Výživová poradna Masáže (čokoládová, čínská, medová, havajská, ...) - lymfodrenáže

Kadeřnictví. Solarium. Kůra pro ruce P.SHINE. Líčení kosmetika LOREAL,SCHWARZKOPF. Lymfodrenáže,lymfoven na odstraňování celutidity. Masáže.

Služby: -kadeřnictví. Maloobchod,prodej: -kosmetika -paruky. Prodáváme paruky a příčesy.

Likvidace stavebních odpadů beton, cihly, keramické výrobky, zeminy, vytěžené hlušiny

- PPC reklama Vaše reklama se bude zobrazovat na Seznamu (Sklik), Google (Google Adwords), Etarget a na Billboard. - SEO optimalizace Získejte vyšší pozice vašich webových stránek a získejte nové zákazníky. - Budování zpětných odkazů Každá webová stránka potřebuje kvalitní zpětné odkazy, které jí pomohou získat ...

Industry EU. Evropský oborový internetový informační systém pro firmy z oblasti svařování, plastů a gumy, strojírenství a stavebnictví.

Ofsetový tisk - polygrafické služby

Realitní činnost - člen Asociace realitních kanceláří Čech, Moravy a Slezska

Překladatelské a tlumočnické služby

Polepy automobilů - reklamní polepy Zakázková výroba - designové samolepky na zeď Tisk - vizitky - letáky Laminování

Kadeřnictví - pánské - dámské - dětské