Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
-Zpracování a úprava textových a obrazových materiálů na počitači -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Odkup pohledávek -Automatizované zpracování dat

Exekutorský úřad Pardubice - soudní exekutor Mgr. Tomáš Voborník

Ústav stavebního zkušebnictví Akreditovaná zkušební laboratoř Práce, služby : Projekty systému řízení jakosti a kontroly dle ISO 9001/2000 a systému enviromentálního managementu dle ISO 14001 systém bezpečnosti práce dle OHSAS 18001/1999 Práce a činnosti pro certifikaci systému jakosti firmy dle norem ISO 9001, 14001 a předpisu OHSAS ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby - výroba stojanů - zpracování výstav na zakázku - pronájem stojanů.

Služby - programování - správa serverů a metropolitních sítí - IT outsourcing.

Služby - zabezpečení a správa datových sítí - antivirová řešení, zálohování dat - ochrana dat pomocí šifrování - webdesign - webhosting.

Služby - architektura - grafický design.

Marketingové služby - PPC reklama - webdesign - reklama na sociálních sítích - srovnávače zboží.

Reklamní agentura - venkovní reklama - polepy aut - grafické studio - reklamní předměty. Pobočka - adresa: Haškova 1714/35, Hradec Králové.

Architektonický atelier MAJAQ - architektonické a interiérové projekty - inženýring - autorský a technický dozor.

Služby - připojení k internetu pro Sezemice a okolí - bezdrátový internet

Voda, topení, kanalizace - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - čištění kanalizace a odpadů.

Kadeřnický salon: - dámské, pánské kadeřnictví.

-Činnost technických poradců v oblasti energetiky -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Psychologické centrum: - klinická psychologie - psychoterapie.

Služby: - webdesign - webové aplikace.

Interim manažer / Interim management Cílem služby interim managementu je vám dočasně obsadit roli manažera nebo ředitele, případně pozici v top managementu firmy, prostřednictvím interim manažera. Krizové řízení / Krizový management Krizový management je expertním nástrojem řízení, který je primárně určený ke zvládání aktuálních krizových a ...

Ukázky řemesel po celé Evropě. Řemeslné dílny pro děti a dospělé. Dráteník, Košíkář, ruční tisk, kovář, kovotepec, provaznictví, písař mačkárenská dílna ražba mincí s vaším logem, praková střelnice. Hry a soutěže. Zvířata čtyř kontinentů. Řemeslný program na rauty, konference, večírky, dny otevřených dveří.

Poradenské služby - IT služby - vývoj SW nástrojů - implementace, internetové služby.

Služby - ultrazvuková bezbolestná liposukce - lymfatická masáž, lymfodrenáž - nehtová modeláž - manikúra, pedikúra - masáže.