Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Style mode, svatební salon a agentura - zprostředkování svatby - půjčování a prodej společenských šatů, šatů pro družičky, a mládence, pánských obleků - půjčování a prodej doplňků pro nevěsty - květinový servis - služby koordinátora svatby.

Salon KENNY - stříhání a úprava psů - psí salon.

Služby - soudní tlumočník - překlady a tlumočení.

Služby - copywriting - webové prezentace - sociální sítě.

Testovací centrum - tenisové rakety značky Dunlop.

E-shop: - solária - kolagenária - trubice - vibrační desky - kosmetika

FIT CENTRUM I - R CLUB - fitness centrum - posilovna - solárium. Další provozovna - adresa. K Vinici 1256, 53002 Pardubice - tel.: 466301021

Služby: - nehtové studio - manikúra - zdobení a modeláž nehtů

Poradenská a konzultační činnost - ochrana životního prostředí, ekologie.

Elza reklama: - grafika - DTP - tvorba logotypů - signmaking

Činnost: - kompletace, balení zboží.

Studio KOZEL - grafické práce. CTP pracoviště - adresa: Husovo náměstí 54, 533 04 Sezemice - tel: 464 646 301, 775 465 508 - e-mail: cech@studiokozel.cz.

Služby - projektování staveb - architektonické studie - stavební dozor. Realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování objektů.

Činnost - strojové reklamní vyšívání. Vyšíváme - loga pro firmy, sportovce - čepice, trička, mikiny, vesty, bundy - pracovní oděvy a další.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování elektrických zařízení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Zprostředkování velkoobchodu Programování, poradenství a související činnosti

Zasjičtíme služby: -objem a průtok plynu -poradenství v metrologii -délka -metrologické expertizy -odměrné sklo a areometrie -hmotnost a PHM -mechan. zkoušky materiálu -vlhkost pevných látek.

Služby: - manikúra - pedikúra - prodlužování řas

Návrhy a realizace projektů v oblasti řešení ekologických zátěží, v oblasti ochrany proti úniku nebezpečných látek. Komplexní dodávky investičních staveb.

Dobrá masáž dokáže divy! Přijďte si pro klasickou masáž, antistresovou masáž, wellness procedury, thajské masáže, kosmetiku. Masáže s radostí, klasické, thajské, tibetské, krétské, masáže rukama i nohama. Kosmetické ošetření, wellness procedury, dárkové poukazy. PARKOVÁNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ZDARMA! v Jiráskově ulici 2860 v prostorách Lcentra ...

Architektonická kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti.

Služby, práce: -web designerská a marketingová společnost -funkční webové prezentace -efektivnímu online marketingu -svorba www stránek -produktové katalogy -reklama -reklamní spoty -reklamní předměty.