Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překlady z/do anglickeho jazyka. Možnost korektury rodilým mluvčím.

- modeláž nehtů - manikůra - úprava nehtů

Stavební bytové družstvo - stavební práce - oprava, údržba bytů - komplexní správa a údržba domů.

Bezpečnostní agentura SOS Služby : - bezpečnostní agentura - ochrana objektů a osob - montáž bez. zařízení, objektů, automobilů - doprovody při finančních zásilkách Revize : - ruční hasící přístroje - hydrantů

Tvorba internetových aplikací a prezentačních stránek.

Tvorba, správa, údržba a optimalizace internetové PPC reklamy, optimalizace stránek SEO, copywriting, optimalizace a zviditelnění stránek ve vyhledávačích, aby byla na první stránce, online marketing.

Salon EZAU Kadeřnictví. Trichologie: -rozbor vlasů.

M-salon kadeřnictví Služby: -kadeřnice -pedikura -kosmetika -lepení nehtů.

Služby: - rehabilitace - masáže - zdravotnické služby - relaxační služby

Nabídka infocentra : - zprostředkování průvodcovských služeb městem, prohlídky zámku a muzeí - zprostředkování ubytování v Litomyšli a okolí - informace o možnostech stravování - předprodej vstupenek do vybraných kulturních zařízení, spoluorganizace akcí - předprodej vstupenek sítě TICKETART na muzikály, divadla, opery, ...

Naše služby: - prádelna - čistírna - čištění a praní oděvů.

Mezi portfolio našich služeb patří například reklamní činnosti, tvorba webových stránek, eshopů, tiskové služby a grafické práce. Působíme po celé republice a nabídka služeb a produktů je velmi pestrá. Veškeré služby a produkty dodáváme vždy v prvotřídní kvalitě a za bezkonkurenční ceny.

Služby v oblasi internetového připojení.Telefonní služby. - bezdrátové - optické - ostatní.

Služby: -dámské kadeřnictví.

Služby: -kadeřnictví -kadeřnictví dámské, pánské.

Služby: -kadeřnictví - Poskytování kadeřnických a kosmetických služeb

- kadeřnictví - kadeřnické služby

Naše realitní kancelář nabízí standardní realitní služby. Zprostředkovává prodej, pronájem, koupi a nájem nemovitostí. Působíme jak na druhotném trhu s realitami, tak v oblastech nové výstavby. Předmětem našeho protfolia jsou i komerční nemovitosti, výkupy nemovitostí, správa nemovitostí i financování nákupu realit. Sídlo: Mlýnská 388/68, 602 ...

Realitní a znalecká kancelář se zaměřením na kompletní služby při prodeji nemovitostí - právní poradenství v dané oblasti - příprava smluvních dokumentů - tržní odhady nemovitostí - znalecké posudky - posudky pro insolvenční řízení - posudky pro exekuční řízení Jsme na realitním trhu v ČR již více než 17 roků.

Služby: -likvidaci technologických celků nebo jejich částí -výkup železného šrotu.