Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -fotograf -svatební fotograf -propagační foto -produktové foto.

Služby: -fotograf -scenování negativů -scenování foto -úpravy foto -foto na porcelán -foto potisk (hrnečky, puzzle) -sběrna klasických negativů -svatby, ateliérové foto -fotografování škol -drobný prodej fotoalba -rámečky -tisk fotografií - 10x15, 15x20, 20x30 -průkazové foto - ihned.

Kadeřnické a kosmetické služby.

Výoba: - reklamní a informační tabule a stojany - chodníkové poutače ("áčka") - polep výloh a portálů obchodů - polep vozidel a strojů - polep světelných reklam.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Služby: -grafický návrh -DTP -CTP (osvit přímo na kovolist) -jedno až plnobarevný (pětibarevný) tisk -číslování, ražba -prospekty, letáky, skládačky -plakáty, katalogy -kalendáře -noviny, časopisy, pohlednice -vizitky, pozvánky -knihy, publikace -tisk obálek, tiskopisů -lepená a banerová reklama.

Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí: -havarijní plány -provozní řády čerp.stanic PHM, skladů chem. látek, mycích ramp, kompostáren apod. -zkoušky těsnosti nádrží na závadné látky -odpadové hospodářství - nebezpečné odpady -plány odpadového hospodářství -ochrana ovzduší a pod.

Služby: -profesionální webdesign -grafický návrh webu -tvorba internetových stránek -SEO optimalizace. Vytvoříme web přesně na míru podle přání zákazníka, ať už se jedná o prezentaci firmy, e-shop, intranet atd. Profesionální webdesign za rozumné ceny.

Poradenství: - konzultace, interní audity k certifikacím ISO 9001:2008, PEFC C-o-C, FSC CoC - finanční analýzy, podnikatelské záměry - sw aplikace, zpracování dat - konzultace k sw (MS WORD, EXCEL, psaní nápovědy, ... ) - ověřování původu dřevní suroviny 3. stranou - konzultace a příprava k certifikaci a recertifikaci PEFC CoC - ...

Tvorba webových stránek (klasické webovky, e-shopy, diskuzní fóra, minisites atd.) i jejich správa jednoduše a levně, SEO & psaní článků pro weby (copywriting).

Reklamní agentura: - grafické práce - tisk - výroba samolepek - veletržní expozice - potisk textilu.

- sběrné suroviny - kovošrot - výkup a zpracování : kovového odpadu železa barevných kovů ocelových třísek elektromotorů - demontáž strojů a technologických celků s dopravou - Zajistíme také přistavení kontejnerů

Provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů. Kompletační a ablící práce. Skládání ručních papírových reklam.

Tvorba foliové i světelné reklamy a reklamních předmětů. Nabídka služeb sítotisku.

Recyklace: - fólie a streč fólie. Výkup: - kovový odpad - surovin. Prodej: - vojenské techniky.