Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Webové studio Milan Šarík, jehož hlavní činností je webdesign, tvorba www stránek a webových aplikací. Dále nabízí webhostingové programy, domény atd.

Hledáte kvalitní a spolehlivou úklidovou službu? Nabízíme komplexní úklidové služby u Vás doma nebo ve firemních prostorách. Provádíme mytí oken, mytí fasád tlakovou vodou, poskytujeme dodávky sanitárního charakteru. Provádíme čištění koberců, souprav a interiérů automobilů. Provádíme údržbu zeleně, sekání a vertikulaci travních ploch, ...

Služby v oblasti návrhů - realizace a vybavení interiérů

Reklamní a průmyslový sítotisk - potisk textilu, tašek a dárků

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - líčení - ošetření pleti biostimulačním laserem a kosmetikou Janssen - depilace - úprava, barvení obočí. Další provozovna: - Palackého 333, 565 01, Choceň.

Vydavatelství: -reklamní inzertní noviny REKLAMA: -náklad 440400 ks -rozděleno do 17 regionů Služby: -tisk-vizitky, letáky, katalogy, plakáty -zhotovení fotografie digitálním fotoaparátem i uložení na CD-ROM.

Služby: -kadeřnictví dámské, pánské, dětské.

Zviditelněte vaší firmu prohlídkou v Google mapách. Jedna z nejúčinnějších reklam bez časového omezení. Z pohledu provozovatele společnosti se bezesporu jedná o jedenu z nejúčinnějších reklamních služeb současnosti s dlouhodobou účinností bez měsíčních nebo ročních poplatků. Uživatelé a potenciální zákazníci si budou moci projít interiér Vaší ...

Služby: -masáže -rekondiční služby -regenerační služby.

Služby: -masáže havajské a Breussovy.

Služby: -masáže relaxační, lymfatické, hawajské, zdravotní -rašelinové zábaly.

Služby: -masáže klasické, relaxační, aromatické, lávové kameny -těhotenské masáže -pealingy -zdravotní služby -celotělovou kosmetiku.

Firma SOFIS poskytuje služby a realizuje projekty a dodávky v následujících oblastech: - informační technologie - systémová integrace - výrobní a technologické informační systémy - integrace systémů průmyslového řízení do podnikových informačních struktur - dodávky informačních technologií. - podniková energetika - systémy pro ...

Služby: -luxusní salón pro psy a kočky -stříhání, koupání, fénování, česání, úprava drápků, čištění uší psů i koček a spousty dalších služeb pro vaše mazlíčky.

Překlady a tlumočení - z a do italštiny Překlady a tlumočení - z a do němčiny

Nehtové studio. Pedikúra, pedikérské služby. - suchá přístrojová pedikúra: - úprava nehtů u nohou za použití profesionální brusky - klasická mokrá pedikúra.

ART QUALITY FILM - nezávislá filmová společnost. Tvorba, natáčení: - filmy rozličných žánrů - dokumenty, cestopisy, dokumentární filmy, reklamní a propagační videoklipy. Fotografování v exteriéru i ateliéru. - fotografie interiéru - 3D prohlídky - tisk fotografií z filmů i médií. Fotografické služby. Digitalizace filmu. Retušování ...

Salon Onyx - péče o tělo - modeláž nehtů - kosmetika a péče o pleť

Služby: -tvorba webových stránek -tvorba e-shopů -webdesing -foto a video pro web -webhosting -správa PPC kampaní -seo optimalizace.

Fotografování v exteríéru i našem ateliéru - fotografie, plakáty - svatební fotograf Natáčení - video ve videostudiu - dokumentární filmy - reklamy - virtuální prohlídky - vidozáznamypřevody kazet S VHS, miniDV na DVD, Blue - ray - svatební kameraman Zhotovení - reklamy.