Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
LIONGRAPHIC - grafické studio - velkoformátový tisk - reklama - potisk reklamních předmětů - vizitky, letáky.

Služby: - kosmetika - masáže - manikúra

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků

Kadeřnictví STUDIO HAIR - barvení vlasů, střih - prodlužování vlasů.

Vývoj - software pro stomatology a zubní laboratoře.

Kompostárna - služby v oblasti nakládání s biologickými odpady - drcení odpadního dřeva, klestu - přijímání biologicky rozložitelných odpadů a biologicky rozložitelných komunálních odpadů - produkty: organická hnojiva, kompost.

Penzion pro psy a kočky - psí hotel - kočičí hotel - hlídání psů a koček.

Společnost Autoplachty Jonák se zabývá výrobou vozových plachet na všechny druhy přívěsů, návěsů a nástaveb nákladních automobilů. Dále nabízíme výrobu různých výrobků z plachtoviny, mezi které patří opláštění hal, veletržních stanů, zastřešení bazénů či krycí plachty, vše s možností reklamního potisku. Sídlíme ve městě Zbiroh. Naše výrobky, ...

Nehtové studio - akrylové nehty v Plzni - prodlužování a zpevňování nehtů akrylem - modelace nehtů bez typů - lakování, dekorace, nail art

Skladování, prodej, nákladní autodoprava: -agrochemikálie -pesticidy -chemické přípravky na ochranu rostlin -mořidla na obilniny -obilniny, zrniny. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Prodej zemědělských komodit. Terénní poradenství, pořádání seminářů.

Svatební salon - svatební služby - prodej a půjčovna společenských šatů, svatebních šatů - prodej a půjčovna pánských obleků, dětských šatů.

Výkup železa, barevných kovů, papíru či slitiny má ve své nabídce firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. Dále také provozujeme sběrnu druhotných surovin a provádíme ekologickou likvidaci autovraků. Na základě dlouholetých zkušeností se řadíme mezi jedny z nejdůležitějších zpracovatelů barevných kovů a kovošrotu na území Klatovska. Sídlíme na adrese ...

JM Designer - design a realizace interérů - grafické návrhy - dodávka bytového textilu.

Služby - překladatelské služby - překlady a tlumočení německého jazyka.

Služba - správa IT sítě - webdesign, webové prezentace - webhosting.

HONEL INTERIER - design interiérů - realizace interiérů na klíč.

Pronájem: - kancelářské prostory.

Služby - návrhy interiérů - interiérový design.

Služby - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů.

Informační portál hromadného stravování.