Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Marketingová agentura - webdesign, tvorba webových stránek - copywriting - PPC reklama - reklama a správa sociálních sítí - bannerová reklama - SEO optimalizace.

Činnost: - výroba a přepracování kovových materiálů - tavení, lití - kování, válcování - protlačování Materiálové analýzy: - analýzy ocelí všeho druhu, slitin hliníku, slitin mědi, slitin titanu, superslitin a dalších převážně kovových materiálů - chemické objemové analýzy - analýzy vysoce čistých materiálů i materiálů chemicky velmi ...

Marketingové služby - realizace golfových turnajů - zastupování a výhradní marketingový partner Českého paralympijského týmu - outdoorové prezentace v lyžařských areálech.

Prádelna - praní prádla firmám, domácnostem a běžným občanům - praní ložního prádla, prostěradel, ručníků a osušek, ubrusů, profesních oděvů pro hotely, penziony a gastronomické provozy.

Realitní kancelář - prodej i pronájem nemovitostí, bytů, domů a komerčních objektů.

Služby - připojení k internetu - provoz služeb VoIP.

Logistika, spedice - přeprava zboží - celní deklarace.

Překladatelská a tlumočnická činnost - tlumočnice a překladatelka anglického jazyka - jazykové korektury.

IT Servis - opravy a údržba počítačů, notebooků - správa a údržba Windows Server - správa a realizace počítačových sítí LAN, WIFI - strukturované kabeláže - tvorba webových stránek a internetových obchodů.

Služby: - hlídání dětí všech věkových kategorií - doprovod dětí - chůva.

Projekční činnost - projektování ocelových konstrukcí, technologických celků - projektování speciálních strojů a zařízení. Opravy, servis a úpravy strojů a zařízení - generální opravy strojů a zařízení - opravy hydraulických a pneumatických strojů - repase strojů - zajištění náhradních dílů - seřízení strojů a poradenská ...

Služby v oblasti osobního managementu - vedení a stanovení priorit a zadávání úkolů - delegování - prevence a zvládání stresu - efektiví plánování, snížení časového zatížení. Zprostředkování nájmu, pronájmu - pronájem Vašeho bytu.

Personální agentura - zprostředkování zaměstnání - nabídka pracovních pozic.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek.

Služby - realitní činnost - vedení účetnictví a daňové evidence - pronájem reklamních ploch.

ARTTECH studio Služby: -realizace interiérů bytů a domů

Činnost: - akreditovaný dopravní psycholog - zpracování psychologických posudků - psychologické poradenství.

Práce: - nátěry, čištění, opravy fasád - čištění, nátěry střech - malířské, natěračské práce - odstraňování sněhu ze střeh.

Služby: - tvorba optimalizovaných www stránek - internetový marketing

Grafické a webdesign studio. Webdesign, corporate design, webhosting, prezentace, video, 3D modelování, tvorba webu, animace, flash, SEO/SEF/SEM, programování internetových aplikací, dotykové systémy a mnohem více...

Realitní činnost, veřejné dražby.

Firma Hana Vanišová poskytuje kompletní pohřební služby a převozy zesnulých v rámci celého Plzeňského kraje. Pohřební služby: - převozy zesnulých i ze zahraničí, nepřetržitá služba, nonstop telefon 775215860 - vyřízení úředních formalit, úmrtního listu zdarma - repatriace, úprava zesnulého - zajištění důstojného smutečního rozloučení v ...

Kosmetické ošetření pleti - depilace horního rtu - úprava a barvení obočí - trvalá na řasy - líčení večerní, svatební, po kosmetice Manikúra - nehtová modeláž - shine - parafínové zábaly