Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - obalový materiál - nářadí, nástroje Služby: - ostření nástrojů - půjčovna nářadí

Služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí

Služby: - grafické studio - 3D vizualizace - animace - tvorba webových stránek - vývoj software - reklamní předměty

Jazyková škola: - výuka jazyků - překlady a tlumočení

Služby: - tvorba a správa webových stránek - oprava, servis počítače - zakázkový vývoj software - elektroinstalace

Služby: - instalace, správa a servis počítačových sítí - zabezpečení podnikových sítí

Analýzy a poradenství ICT Návrhy řešení ICT Serverová a systémová řešení Tisková řešení Skenování dokumentů Řízení práce s dokumenty Spisové služby Document management system DMS Digitální archivy¨ Důvěryhodné digitální archivy Dlouhodobá dokumentová úložiště Financování projektů Outsourcing řešení Pronájem technologie

Společnost PLMplus, s.r.o poskytuje profesionální služby z oblasti PLM a CAx systémů - poradenství implementace a využívání PLM a CAx systémů, implementace PLM a CAx systémů do podnikového prostředí, tvorba programů pro automatizaci rutinních operací v CAD, migrace dat při přechodu na nový CAD systém.

Služby: -návrhy dřevěných konstrukcí

Pracovní portál pro Plzeňský kraj. Nabízíme prověřené pracovní nabídky od našich klientů. Pouze solidní nabídky. Registrace zdarma. Pracovní pozice nejen pro Plzeň! Nejaktuálnější nabídka pracovních pozic z okolí Vašeho bydliště. Práci přímo pro Vás, hledáme Za Vás! Pomáháme absolventům najít vhodné zaměstnání.

Výrobce a vydavatelství vánočních přání a firemních novoročenek v papírové tištěné, tak elektronické podobě podle požadavků zákazníků.

Vyřizování celních služeb s dovozem a vývozem zboží a možnost zpracování statistiky Intrastat.

Němčina: - výuka - překlady - tlumočení.

Technické překlady z oblasti strojírenství - angličtina, němčina.

Komplexní kosmetické služby a poradenství. Individuální příprava kosmetických preparátů. Masáže: - rehabilitační - reflexní - relaxační - aromaterapeutické - lávové kameny - havajské.

Pohřební služba Nýřany, Nepomuk, Přeštice. Kompletní služby v pohřebnictví, převozy zesnulých non stop, zajištění smutečního obřadu v obřadních síní po celé ČR, v kostele dle vašeho výběru, smuteční věnce z vlastní vazárny, parte na počkání, vyřízení úmrtního listu ZDARMA, pomníkové zboží.

Pohřební služba Nýřany, Nepomuk, Přeštice: -Kompletní služby v pohřebnictví, zajištění důstojného smutečního rozloučení v obřadní síni po celé ČR, církevní obřady včetně hudby, nosičů, průvodu, vše dle Vašeho přání nebo jen kremace. -vlastní výroba smuteční vazby, široký výběr květin barevné variace dle přání. - Prodej pomníkového zboží, ...

Služby: -instalatérské a topenářské práce -realitní činnost -správa a údržba nemovitostí.