Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zprostředkování práce do Bavorska a ostatních spolkových zemích Německa. Vhodné jak pro řemeslné profese, tak i pro pomocné práce. Z příhraničních oblastí vhodné pro lendlery, pro ostatní s ubytováním. Podnikatelský servis pro malé a střední podnikatele. Personální servis pro veřejnost i pro podnikatele.

AMBRA-INTERIÉRY Návrhy a realizace interiérů Nábytek: -dílenský -kancelářský -vybavení škol a jídelen -bytový nábytek -židle a stoly -sedací soupravy -vybavení ubytoven, hotelů, penzionů -rustikal -koberce -návrh interiéru na PC -design, obrazy -výroba, doprava, montáž.

Služby: -tiskárna -digitální tisk -ofsetový tisk -velkoformátové skenování.

Písmomalíř Výroba reklamy. -grafika -firemní štíty, auta, obchody -malba na fasády -velkoplošný digitální tisk -samolepky.

Projekty, realizace staveb: -projekty staveb -technický dozor -zpracování rozpočtů -předvýrobní a výrobní příprava staveb -kompletní realizace staveb.

Informační středisko m. Plzně Turistické informace o atraktivitách Plzně a okolí. Informace o kulturních, sportovních a společenských programech a prodej vstupenek. Informace o ubytovacích a stravovacích možnostech včetně rezervací a prodeje ubytování. Průvodcovská činnost v Plzni a okolí. Prodej základní vlastivědné a ...

Rehabilitační zdravotní sestra provádí sportovní i antistresové masáže v Plzni. Dornova metoda, Breussova, reflexní, meridiánová masáž, lymfodrenáž, lávové kameny.

Realitní kancelář: -prodej, pronájem, koupě -znalecké posudky -tržní odhady -oceňování nemovitostí.

Výkup a zpracování železných a neželezných kovů. Ekologická likvidace odpadů a autodoprava Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních ...

Prodej a servis LCS, SIS 21. Komletní služby v oblasti výpočetní techniky. Správa lokálních počítačových sítí.

Elektromobilita plzeňského kraje. Elektromobily, opravy a úpravy sériových vozidel s elektromotorem, projektování a výstavba dobíjecích stanic.

EVTERINKA Prodej hodinářského zboží české kvalitní značky JVD, hodinky, hodiny, budíky, meteostanice, teploměry, stopky, chlapecké a dívčí hodinky, dětské hodiny, rádiem řízené hodiny, půjčovna a prodej maškarních kostýmů, ručně dělané kostýmy a karnevalové masky

V rámci ČR jsme partnerem společnosti SIEMENS PLM. Nabízíme komplexní podporu v oblastech prodeje, implementace, technickou podporu a školení software. Školení a konzultace Jako partner společnosti SIEMENS PLM nabízíme plná základní i nadstavbová certifikovaná školení z oblasti softwarového řešení NX (CAM, CAD, CAE), Teamcenter a ...

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

Prádelna: -praní a žehlení prádla včetně odvozu a dovozu zpět k zákazníkovi.

Výroba betonové střešní krytiny. Prádelna: -praní prádla -chemické čištění.

Prádelna. Čištění peří. Šití peřových dek. Prodej: -čistící prací prostředky.

Služby: -pronájem nemovitostí, SKLADY

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí, bytů -kupní a nájemní smlouvy -vklady do katastru nemovitostí -odhady ceny (znalecké posudky) nemovitostí -dražby movitého i nemovitého majetku.