Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Služby interiérového designera, dekorace a stínění oken (záclony, závěsy, tyče, garnýže, rolety, plisé) potahové látky, ložní prádlo, koupelnový textil, tapety, malby, dekorativní štuky, koberce, svítidla, plédy a kožešiny, luxusní květináče a jejich dekorace. Klientský servis (péče o textil, čištění a zpětné instalace dekorací).

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Služby: -polygrafická výroba -tiskové služby -laserové rytí -digitální děrování.

Realitní kancelář. -zprostředkování prodeje nemovitostí včetně bytových a nebytových jednotek -zprostředkování koupě nemovitostí -zprostředkování pronájmu bytů, nebytových prostor, komerčních objektů -sepsání kupní smlouvy, darovací smlouvy, směnné smlouvy, smlouvy o věcném břemenu -zajištění podkladů pro převod ...

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Zpracováváme podklady jak pro vysokoškolské i středoškolské studium, tj. diplomové práce, bakalářské práce, seminární práce. Výhodné ceny, kvalitní zpracování.

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.

Akreditovaná zkušební laboratoř: -technologie a zkoušení betonu a betonářských výrobků -zkoušení vlastností a jakosti stavebních hmot, výrobků, konstrukcí -poradenská a konzultační činnost.

Poradenství, dodávka: -software -hardware.

Projekty, dodávky informačního řídícího systému Energis: -analýza aktuálního stavu -návrh implementace IŘS Energis -realizace projektu -zaškolení uživatelů -servis a údržba produktů -technická podpora.

Reklamní agentura. Výroba reklamy: -samolepicí folie -velkorozměrová reklama -nápisy na autoplachty -nápisy na fasády -atiky benzinových čerpacích stanic -fotosazba -poradenství v obory reklamy a propagace -design automobilů. Prodej materiálu: -deskové mateirály včetně formátování -samolepicí folie -dutinkový polykarbonát.

Reklamní polepy vozidel a obchodů, výroba plachet, bannerů.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

Výroba, servis: -elektronika. Recyklace elektroodpadu: -svoz, demontáž elektrických a elektronických spotřebičů -třídění surovin vzniklých při demontáži.

Projekce, realizace interiérů: -kanceláře -školní a závodní jídelny -restaurace, bary -obchody -penziony -byty. Podlahářské práce.

Realitní a projekční kancelář.

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.