Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nakladatelská a vydavatelská agentura. Tiskařské práce a služby.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě: -projekty veškerých pozemních staveb -technické dozory -činnost architekta.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Produkce periodických i neperiodických publikací včetně internetových, reklamní služby. Vydavatelské a nakladatelské služby - vydávání časopisů i knih na klíč.

Nakladatelství: -největší nakladatelství učebnic v ČR -interaktivní učebnice -učebnice pro základní školy a víceletá gymnázia -učebnice pro výuku cizích jazyků -slovníky ((školní, studijní a odborné) -výukové materiály k maturitě -nejmodernější trendy ve výuce -encyklopedická řada pro děti CO-JAK-PROČ -rybářská ...

Realitní kancelář: -nákup a prodej nemovitostí -byty -domy -chaty -pozemky -nebytové prostory -zprostředkování nájmů -zpracování znaleckých posudků -správa nemovitostí -údržba nemovitostí -oceňování nemovitostí -elektroinstalatérství.

Pohřební služba: -pohřby s obřadem, bez obřadu -smuteční květiny, parte -odvozy zesnulých nonstop -pohřby do země -vyřízení administrativy. Máme vlastní smuteční síň. Zajistíme řečníka, kněze, hudbu. Prodej rakví, obalů na urny. Kamenictví: -opravy, renovace hrobů -zlacení písma -prodej a motáž pomníků -prodej náhrobního ...

Realitní služby: -konzultace a poradenství, jak nemovitý fond nejlépe a nejvýnosněji využívat -naše bohaté zkušenosti s prodejem, pronájmem a koupí nemovitostí -stanovení reálných cen nemovitostí pro účely jejich prodeje, koupě a pronájmu.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí -zajištění úvěrů, hypoték.

Úklidová firma, bezpečnostní agentura, recepční služby, hygienický servis. Výuka sebeobrany a bojových sportů. Kondiční cvičení.

Realitní kancelář: -kompletní servis nemovitosti -prodej, pronájem -byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Zprostředkování koupě a prodeje nemovitostí včetně vyřízení všech formalit při nákupu a prodeji bytů, obytných domů i prostor pro podnikání, prodej stavebních parcel a pozemků hlavně v regionu Plzeň a západní Čechy. Správa finančních prostředků.

Realitní a bytová agentura: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu, nájmu veškerých nemovitostí -právní a daňové poradenství -developerská činnost.

Projekty staveb, stavby. Tepelná čerpadla. Ekologie. Odpady. Stavební práce. Geologie.

K základním atributům společnosti patří spolehlivost, odbornost a vstřícnost k zájmům a potřebám zákazníků zejména v následujících oblastech: Komplexní údržba infrastruktury, budov a staveb. Stavební činnost a rekonstrukce objektů. Cateringové služby, závodní stravování. Telekomunikační služby, informační systémy, vedení účetnictví. ...

Práce: -grafické a kresličské -příprava a vypracování technických návrhů -služby v oblasti konstrukce nástrojů, výroby prototypů - Rapid Prototyping - vývoj hardware a software, testování.

Příprava a tisk: -propagační materiály -knihy s historickou a turistickou tematikou. -výroba pohlednic včetně nafotografování.

Reklamní, produkční agentura, pořadatel kulturních akcí. Provozovatel MUZEA STRAŠIDEL. MUZEUM STRAŠIDEL Plzeň, nám. Republiky 33, 301 00 Plzeň (podzemí hotelu Central) 377 223 473, plzen@muzeumstrasidel.cz

Překlady, tlumočení, výuka jazyků - NJ, RJ, AJ. Hlavně technické obory, marketing, obchod, ale i obecné texty a překlady. Individuální výuka NJ a RJ, doučování.

Studio nabízí široký sortiment výrobků a služeb v oblastech návrhů a realizací kuchyní, obýváků, ložnic a dětských pokojíků. Prodáváme výrobky širokého spektra kvality od základního standardu až po nejvyšší možnou kvalitu, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Individuální přístup k zákazníkovi umožňuje uspokojovat i ty nejnáročnější ...