Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Personální agentura. Zprostředkování práce, personální audit, tréninkové programy.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Úklidové služby: -čištění koberců, interiérů -úklidy po stavebních firmách, malířích -úklidy hal, kancelářských prostor -předvánoční úklid -mytí oken, praní záclon.

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí. Klientská pobočka: Americká 19/819 301 00 Plzeň

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Vlasové studio. Kadeřnictví: -pánské -dámské -dětské. Klasická pedikúra.

Pronájem a půjčovna zábavních nafukovacích atrakcí. Nabídka nafukovacích obřích skluzavek, skákacího hradu a bungee trampolín.

Výkup a recyklace šrotu a kovových odpadů. Komplexní ekologické zneškodnění odpadů kategorie: -ostatní, zvláštní, nebezpečné. Kontejnerová doprava včetně pronájmu kontejnerů. Poradenství, odhady rizik, zpracování programů odpadového hospodářství. Zpracování dokumentace posudků vlivů na životní prostředí. Zajištění odběrů vzorků a ...

Dodávky a poradenské služby: -programy na zpracování dat. Podnikové poradenství. Implementace informačních technologií. Řízení projektů.

Pořádání a zajištění výstav, přednášek a propagačních služeb.

Pohřební služba: -smuteční obřady v síni v Holoubkově, v kostele -široký sortiment rakví -tisk parte -veškerá administrativa. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky.

Plavecký bazén. Fitness. Solárium.

Portál pro podnikatele Směna je život Portál pro výměnný obchod. Můžete obchodovat bez peněz pomocí barterového obchodování. Zadejte si svůj barter zdarma. Zprostředkujeme kontakty pro uskutečnění barteru bez provize. Směnit můžete služby i zboží. Finance jsou nahrazeny protislužbou.

Salón krásy. Celostní kosmetické ošetření metodou Dr.Hauschka, poradenství a prodej přírodní certifikované kosmetiky Dr.Hauschka. Provozovna: Železničářská 31, Plzeň- Doubravka, 31200. tel.734650395

Prodej, poradenství: -počítače -mobilní telefony.

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

Výroba a prodej reklamních propisek zn. RITTER-PEN, přímé zastoupení. Možnost různých barevných kombinací jednotlivých typů per. Zpracování potisku přímo ve výrobě, rotační sítotisk, tamponový tisk, leptání, laserové gravírování a foliování.

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Služby: -potisk vozidel -reklamní, informační tabule, poutače, nápisy -sítotisk -samolepící a plastické nápisy -velkoplošná laminace a kašírování.

Reklamní agentura: -reklamní panely -poutače -billboardy -bannery.