Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Počítače-software. Výroba bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

Realitní kancelář: -prodej, koupě nemovitostí -dražby nemovitostí -dražby movitého majetku.

Úklidová firma: -pravidelné úklidy pro podniky -pravidelné úklidy domácností -úklidy po malířích a řemeslnících -mytí oken a výkladních skříní -čištění koberců a čalouněného nábytku -mytí skladovacích a výrobních hal úklidovými stroji -údržba trávníků.

Provádíme kompletní služby v oblasti architektonických, projekčních a urbanistických prací. Zajišťujeme všechny fáze projektu: architektonické a urbanistické studie, dokumentace pro územní řízení a stavební povolení, projednávání projektu s dotčenými úřady a institucemi, územní plány obcí. Navrhujeme interiér bytových i nebytových staveb.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Personální agentura: -brigády pro studenty během celého roku.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Grafické návrhy, loga, piktogramy, reklamní panely, světelné reklamy, reklama na vozidla, informační a orientační systémy, příprava a realizace firemních tiskovin, vizitky, kalendáře, novoročenky. Dekorace interieru. Šití záclon, závěsů, přehozů, ubrusů apod.

Reklamní společnost. Zpracování inzerce. Obaly, ofsetový tisk. Gumičky – výroba a velkoobchod

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Prodej, servis MERCEDES. Auto servis. Bosch servis. Distributor SHELL. Pronájem kancelářských prostor.

Architektonické a projekční práce: -zajištění projektové dokumentace všech fází od projektu pro územní rozhodnutí až po realizační dokumentaci a návrh interiéru -urbanismus, územní plány obcí -tvoříme 3D vizualizace, architektonické modely, internetovou prezentaci, tištěné materiály a propagaci.

Služby: -balení katalogů -rozesílání katalogů -kompletace zásilek -šití katalogů -tisk adres -balení do fólie. Personální oddělení-Křimice, tel. 377350530.

Informační portál pro gastronomii, hotelnictví a cestovní ruch. Nabídka a poptávka v oblasti gastronomie, vybavení hotelů, restaurací, jídelen, zaměstnání. Katalog firem, kalendář gastro akcí, veletrhů, výstav a školení. Přehledný registr stravovacích, ubytovacích a zábavních zařízení, legislativa.

Likvidace (zajištění zneškodnění) odpadů formou komplexní služby. Přeprava nebezpečných odpadů. Přeprava odpadů velkokapacitními kontejnery a pronájem kontejnerů. Kompletní ekologický servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpadky včetně zastupování ve styku se státní správou. Mobilní svoz nebezpečné složky komunálního ...

Portréty, dětské, svatební, reklamní fotografie. Grafický design, katalogy, letáky, prospekty, plakáty, vizitky, obaly, loga, kalendáře apod. Webdesign.

Velkoobchod úklidovou drogerií: -kompletní dodávky pro podniky, školy a další organizace -široký sortiment. Úklidové služby: -pro organizace i soukromé osoby -úklid prostor -čištění koberců -úklid domácností. Malířské a fasádní barvy Omítkový systém HET