Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Nakladatelství a vydavatelství. Vydávání knih: -scifi -fantasy -horory.

Naše firma nabízí tvorbu virtuálních prohlídek všech kategorií. Virtuální prohlídky může zákazník dále prezentovat na internetu, multimediálních nosičích nebo mobilních zařízeních. Vsěchny virtuální prohlídky jsou zdarma ukládány na naše servery na neomezeně dlohou dobu a tím nezatěžují Vaše webové stránky.

Prodej a servis tiskáren, kamerových systémů, počítačů a příslušenství, sítě a zabezpečovací systémy.

Firma je obchodní a inženýringovou společností s akcentem na oblast energetický a cukrovarnický průmysl: -propagace dodávek a služeb skupiny INVELT v zahraničí -zřizování společných obchodně-servisních zastoupení a spolupráce s partnery v Indonésii, na Filipínách, v Thajsku, Pákistánu a Egyptě -modernizace a renovace ...

Reklamní a propagační práce: -sítotisk-samolepící etikety -vizitky -navštívenky -pf**. Reklamní a umělecká fotografie. Návrhy: -firemní značky -tiskoviny. Výroba: -samolepicí nápisy -poutače -informační systémy -nástřiky nápisů na autoplachty -individuální bilboardy -polepy vozidel, firemních ...

Služby: -prádelna -mandlování -chemické čištění pracovních oděvů -čištění kožených a kožešinových oděvů.

Služby: -překlady z a do anglického jazyka.

Fotografické služby. Digitální minilab. Svatební fotografie, atelier. Prodej fotoaparátů a příslušenství. Velkoformátový tisk.

Chcete relaxovat a zapomenout na všední starosti? Navštivte naše masážní studio RELAX v rodinném pensionu Smaragd na Přimdě.

Reklama a propagace: -výroba a návrhy -tiskoviny -digitální tisk -signmaking -výroba a instalace PVC samolepící folie (digitální tisk, řezaná folie) -firemní štíty, reklama na autech, označení provozoven -informační a reklamní tabule, vekovní panelová reklama-BILLBOARDY -kompletní vybavení office klienta -propagační ...